Çözüldü XFX Speedster QICK 319 RX 6700 XT LED aydınlatması yanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asil56

Hectopat
Daha fazla  
Anakartınızın üstünde bulunan ışıklandırmanın ışığı o hocam. İsterseniz MSI Dragon Center veya Mystic Light kullanarak kapatabilirsiniz.

Bir sorum daha olacak, ekran kartımın inceleme videolarında RGB LED'lerin yandığını görmüştüm fakat bendeki kartta yanmıyor. Bu RGB LED'leri yakmanın bir yolu var mı? XFX 6700XT 319 3 fanlı modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok teşekkür ederim, alakasız ama bir sorum daha olacak: Ekran kartımın inceleme videolarında RGB LED'lerin yandığını görmüştüm fakat bendeki kartta yanmıyor. Bu RGB LED'leri yakmanın bir yolu var mı? XFX 6700XT 319 3 fanlı modeli.

O ışıklandırma XFX'de QICK ve SWFT model kartlarda yanmamakta, Merc modelinin o yazısı aydınlatmalı. Sizin kartınız QICK 319 olduğu için o yazı yanmıyor.
Çok teşekkür ederim, alakasız ama bir sorum daha olacak: Ekran kartımın inceleme videolarında RGB LED'lerin yandığını görmüştüm fakat bendeki kartta yanmıyor. Bu RGB LED'leri yakmanın bir yolu var mı? XFX 6700XT 319 3 fanlı modeli.

O ışıklandırma XFX'de QICK ve SWFT model kartlarda yanmamakta, Merc modelinin o yazısı aydınlatmalı. Sizin kartınız QICK 319 olduğu için o yazı yanmıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı