lenoish
Kilopat
Ben sorduğumda satıcıya önceden ürün sıfır otulet değil demişlerdi.Kartı sisteme takıp GPU-Z'den bakabilirsiniz hocam.
Satıcının cevabı gelince döneceğim.Güvenilir.
Ben sorduğumda satıcıya önceden ürün sıfır otulet değil demişlerdi.Kartı sisteme takıp GPU-Z'den bakabilirsiniz hocam.
Satıcının cevabı gelince döneceğim.Güvenilir.
Yanlış ürün göndermişler hocam değişim istemeniz en doğrusu.Ben sorduğumda satıcıya önceden ürün sıfır otulet değil demişlerdi.
Hocam, markası vs. her şeyi doğru. Sadece kutusu resimdekinden farklı. Ordaki siyah bi kutuydu. Satıcıya sordum. Belki de kutusu artık böyledir ne diyecek bakalım. Ona göre gönderirim tekrardan. Size mesaj gelince dönerim.Yanlış ürün göndermişler hocam değişim istemeniz en doğrusu.
Hocam hala mesaj yok. Eski sorularıma 5 dk sonra cevap vermişlerdi.Yanlış ürün göndermişler hocam değişim istemeniz en doğrusu.
Kutusunun resimdekinden farklı olması değişim için bir sebep midir?Yanlış ürün göndermişler hocam değişim istemeniz en doğrusu.
Hocam mesajları şu şekilde: ''Ürün orijinaldir ithalatçı firma kendimiz olduğu için kutuyu o şekilde yaptırdık kendi orijinal kutusu daha zayıf.'' Ne yapayım ben anlamadım...Yanlış ürün göndermişler hocam değişim istemeniz en doğrusu.
Ürünün doğru gelmesi için değişim istemeniz en iyisi olacaktır bence hocam.Hocam, markası vs. her şeyi doğru. Sadece kutusu resimdekinden farklı. Ordaki siyah bi kutuydu. Satıcıya sordum. Belki de kutusu artık böyledir ne diyecek bakalım. Ona göre gönderirim tekrardan. Size mesaj gelince dönerim.Teşekkürler.
Hocam hala mesaj yok. Eski sorularıma 5 dk sonra cevap vermişlerdi.
Kutusunun resimdekinden farklı olması değişim için bir sebep midir?
Hocam mesajları şu şekilde: ''Ürün orijinaldir ithalatçı firma kendimiz olduğu için kutuyu o şekilde yaptırdık kendi orijinal kutusu daha zayıf.'' Ne yapayım ben anlamadım...
Kutusunun farklı olması değişim için sebep midir?Ürünün doğru gelmesi için değişim istemeniz en iyisi olacaktır bence hocam.
Hocam ekran kartı orijinalse değişim gerekir mi hala?Ürünün doğru gelmesi için değişim istemeniz en iyisi olacaktır bence hocam.
Hocam ekran kartı sahte değilse ve uğraşmak istemiyorsanız değişmenize gerek yok ama sonuçta yanlış kutu ile gelmiş.Kutusunun farklı olması değişim için sebep midir?
Hocam ekran kartı orijinalse değişim gerekir mi hala?
Kartı sisteme takıp orjinalliğini test edin. Saçma sapan sebeplerden boşuna iade etmeyin.Kutusunun farklı olması değişim için sebep midir?
Hocam ekran kartı orijinalse değişim gerekir mi hala?
Satıcının bütün kutuları bu şekildeymiş zaten.Hocam ekran kartı sahte değilse ve uğraşmak istemiyorsanız değişmenize gerek yok ama sonuçta yanlış kutu ile gelmiş.
Yarın test edeceğim. Orijinal değilse iade edilir değil mi hocam?Kartı sisteme takıp orjinalliğini test edin. Saçma sapan sebeplerden boşuna iade etmeyin.
Tabiki de hocam. Yalnız bütün kutuları o şekilde bana pek güven vermedi. Ürünün yorumlarında orijinal XFX kutusu gelen müşteriler var.Bütün kutuları bu şekildeymiş zaten.
Yarın test edeceğim. Orijinal değilse iade edilir değil mi hocam?
Nerede var hocam? Ben N11'de yorumlarda Gameworktech'ten alan görmedim.Tabiki de hocam. Yalnız bütün kutuları o şekilde bana pek güven vermedi. Ürünün yorumlarında orijinal XFX kutusu gelen müşteriler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.