Xiamoi Mi 8 vs. One Plus 6

TechnoNerd

Decapat
Beyler bütçem 450 Euro'ya kadar ve telefonu Çin'den alacağım. Yurtdışında yaşıyorum gümrük sorunum yok.
Şu an AliExpress ve Banggood'ta güzel indirimler var Xiaomi Mi 8 64GB 345 Euro civarında, One Plus 6 64GB 420 Euro civarında. Aklımda şimdilik bu 2 telefon var, sizce hangisi daha iyi? Aradaki o kadar farkı vermeye değer mi? Önerebileceğiniz başka bir model var mı? İyi bir işlemcisi olması ve güzel ön ve arka kamerası olmasına da önem veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iki telefon da ayni CPU ve GPU'ya sahip. RAM kapasiteleri de ayni. Kamera karsilastirmasina bakmadim, lakin OP6 modelinin kamerasi OP5T modeline göre pek güncellenmemiş bir önceki nesil 5T ile hemen hemen ayni kameraya sahip. Bu kamera Mi 6 kamerasindan daha iyiydi. Mi 8 ise Mi 6 modeline göre kamera tarafinda büyük bir adim atti büyük ihtimal kamera olarak Mi 8 daha iyi olacaktir. Ucuz olduğu için önerim Mi 8 olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı