Xiaomi 11T Pro yurt dışı 9500 TL'ye alınır mı?

BurakG1

Hectopat
Daha fazla  
12 GB modelini almayı düşünüyorum, 9.5k fiyatı var. Sizce alınır mı? IMEI atılabiliyormuş galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum evet ime i atiliyor ama suç.
Şöyle yapanlar duydum o tutuyormuş elindeki dandik ama kayıtlı cihazın ime i ile değiş tokuş ama oda suç.
Sorun yaşıyan duymadım hocam bu konuyla alakalı.
Xiaomi 11T Pro alınabilir ama 12T Pro bulunabilirse bütçe varsa daha iyi olur.
12T pronun çok ciddi farkı var mı hocam? Bütçemi o kadar arttıramıyorum maalesef.
Dirençle atılabiliyor. O fiyattaki sıfır telefonlara göre donanım baya güçlü bir model. Garantisiz model alıyorsun bu yüzden fiyat olarak da bana mantıklı gelmedi.
Dirençsiz oluyor sanıyordum da araştırdım olmuyormuş galiba, bu riskli bir işlem mi hocam ortalama bir telefoncu yapabilir mi sizce? Bu fiyat bandında yurtdışı alınabilecek başka cihaz tavsiyeniz var mı? Bütçe az olduğu için garantili modeller çok iyi değil.

Yazilimsal imei atilamiyor. Telefonu acip direnci degistirerek rsa kilidini kaldiriyorlar. Isinin ehli az bu konuda. Her yere yaptirilmaz, zaten cogu kisi de bilmiyor.

9.5 11t proya suan mantikli bir rakam degil bence. Pasaporta isletme de zamlandi zaten. Biraz gec kaldin

iskli bir işlem mi hocam ortalama bir telefoncu yapabilir mi sizce?
Evet risk var.

Bölgeye göre fiyatlar değişiyor net bir şey diyemem. Başka hangi modeller var bütçende yazarsan daha iyi olur.

Yazilimsal imei atilamiyor. Telefonu acip direnci degistirerek rsa kilidini kaldiriyorlar. Isinin ehli az bu konuda. Her yere yaptirilmaz, zaten cogu kisi de bilmiyor.

9.5 11t proya suan mantikli bir rakam degil bence. Pasaporta isletme de zamlandi zaten. Biraz gec kaldin
Evet son 1 aydır almayı düşünüyordum ama zam geleceği tamamen aklımdan çıkmış.
Evet risk var.

Bölgeye göre fiyatlar değişiyor net bir şey diyemem. Başka hangi modeller var bütçende yazarsan daha iyi olur.
Model araştırmadım hocam açıkçası, Xiaomi düşünüyorum marka olarak.

Model araştırmadım hocam açıkçası, Xiaomi düşünüyorum marka olarak
Bölgeye göre fiyatlar değişiyor ona göre fiyatları yazman bizim için daha iyi.

Kamera önemliyse K40 Gaming alma. Donanım olarak güçlü bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı