Xiaomi 12t alınır mı?

LiverDeathh

Femtopat
Daha fazla  
Belirttiğim gibi bu telefon alınır mı? Çok oyun oynamam, dls gibi ara ara oynarım. Ortalama bir kamera ve video performansı benim için yeterlidir. Herkes S21 FE öneriyor benim de aklımda var aslında ama bu telefon S21FE kadar iyi kamerası olmasa da çok daha serin çalışıyor ve işlemcisinin verimliliği nedeniyle çok da hızlı. Kriterlerime göre almayı planlıyorum. Kaç yıl götürür donma kasma yapar mı kolay kolay?
İyi sosyaller😀

Belirttiğim gibi bu telefon alınır mı? Çok oyun oynamam, dls gibi ara ara oynarım. Ortalama bir kamera ve video performansı benim için yeterlidir. Herkes S21 FE öneriyor benim de aklımda var aslında ama bu telefon S21FE kadar iyi kamerası olmasa da çok daha serin çalışıyor ve işlemcisinin verimliliği nedeniyle çok da hızlı. Kriterlerime göre almayı planlıyorum. Kaç yıl götürür donma kasma yapar mı kolay kolay?
İyi sosyaller😀

Alınmaz hocam 3 gün sonra telefonda kasma donma var diye konu açarsınız ayrıca arayüz çöp ötesi kamera berbat paranızı çöpe atmış olursunuz 10 dakika oyundan sonra eliniz yanar kasmaya başlar önerim onun yerine tavsiyem bütçeyi arttırıp S22 almanız sizi asla pişman etmez bütçe artmaz ise gönül rahatlığı ile S21 FE alabilirsiniz.

Valla 12T bilmem ama bende 9T var. Taş gibi makinedir kendisi. Note türünü almadığınız sürece Xiaomi gayet tatmin edici bir telefondur. Bir de verilerinizi Ameriganyalılardan çok çançinçonlar alıyor. Tercih senin 😅

Alınmaz hocam 3 gün sonra telefonda kasma donma var diye konu açarsınız ayrıca arayüz çöp ötesi kamera berbat paranızı çöpe atmış olursunuz 10 dakika oyndan sonra eliniz yanar kasmaya başlar önerim onun yerine tavsiyem bütçeyi arttırıp S22 almanız sizi asla pişman etmez bütçe artmaz ise gönül rahatlığı ile S21 FE alabilirsiniz.
Ne alaka hocam gördüğüm en asılsız yorumlardan biri gibi duruyor. Var mı tecrübeniz ?

Valla 12T bilmem ama bende 9T var. Taş gibi makinedir kendisi. Note türünü almadığınız sürece Xiaomi gayet tatmin edici bir telefondur. Bir de verilerinizi Ameriganyalılardan çok çançinçonlar alıyor. Tercih senin 😅

Ne alaka hocam gördüğüm en asılsız yorumlardan biri gibi duruyor. Var mı tecrübeniz ?
var hocam tecrübem çin malı telefon alınmaz S22 S21 Fe varken.

İyi sosyaller😀

Doğrudur, kamera ve video performansı ortalamadır. İşlemcisi bu yılın damgasını vurmuş işlemcilerden biri ve gayet serin ve stabil çalışıyor. Bu biraz sizin seçiminize bağlı. Normalde o kadar bütçeye çıkabiliyorsanız ben S22 önerirdim fakat karar sizin. Telefonu çok yıpratmadan uzun yıl götürecektir. 12T'ye dair sorularınız varsa alabilirim.

İyi Sosyaller😀

S21FE veya S22 alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı