Xiaomi 13 Lite almayın

Bu sorunları yaşayan tek ben değilim @Yavuz_Çetin da ve bir kaç arkadaşım da bu telefonu kullanıyor hepsi aynı problemleri yaşıyor.

Boşsun falan hayırdır? Arkadaşınız mıyım ben sizin?
Arkadaş deiliz ama abartıyorsunuz 3 saatte o kadar batarya gidemez sıkıntı çıkarmaz.
Belki sorunludur telefon gidip aldığınız yere geri verebilirsiniz beğenmediyseniz telefonu iade edip başka bir telefona geçerbilirsiniz.

Bu sorunları yaşayan tek ben değilim @Yavuz_Çetin da ve bir kaç arkadaşım da bu telefonu kullanıyor hepsi aynı problemleri yaşıyor.

Boşsun falan hayırdır? Arkadaşınız mıyım ben sizin?
Zaten bı yandan başka birisiyle kavga ediyordum discordda kusura bakma o yüzden öyle yazdım

Son düzenleme:
Cİdden boşsun benim daha kötü telefonum var şu anda romlar arasından seçim yaptım ve gayet rahat 1 gün çıkarıyor sen çok ağır kullanıyorsun telefonu

Hayır. Mi Note 10 Lite'a uygun ROM çıkaran çok az takım var ve bunlarda da bir çok sorun mevcut. Konu ne bilmiyorum. O yüzden sadece bu mesaja cevap veriyorum.

Direkt olarak Xiaomi pişmanlıktır Note 9 kullanıyorum bin pişmandım artık daha da pişmaın MIUI 13 yaptım telefonu iyice berbat oldu. Uygulamalardan atmalar,İnstagram'da bile ısınmalar,kasma,donma her şey var telefonda zaten mikrofonu bozuk kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor umarım kurtulurum şu çöpten. Annemde de Note 10S var o bile 5 ay oldu daha alalı kamerası şimdiden kötüleşmeye başladı.

Direkt olarak Xiaomi pişmanlıktır Note 9 kullanıyorum bin pişmandım artık daha da pişmaın MIUI 13 yaptım telefonu iyice berbat oldu. Uygulamalardan atmalar, Instagram'da bile ısınmalar, kasma, donma her şey var telefonda zaten mikrofonu bozuk kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor umarım kurtulurum şu çöpten. Annemde de Note 10s var o bile 5 ay oldu daha alalı kamerası şimdiden kötüleşmeye başladı.

Note 9 serisi zaten hep sıkıntılıydı Note 10s elimdeki ve zaten satacağım muhtemelen kaçak olduğu için güncelleme yapamıyorum kamera gece çektiğinde yeşil çizgiler çıkıyor yeni sürümde bu hata düzeliyor ama güncelleyemiyorum.

Xiaomi artık bu devirde düşük ile orta segment telefonları alınmaz amiral gemisi modellerin sadece bazıları alınabilir artık sadece bir Çin üreticisinin telefonları iyi denilebilir Huawei.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı