Xiaomi 14 vs Honor Magic 6 Pro

Bütçe
50000 - 55000 TL
Daha yüksek batarya boyutu, daha yüksek çözünürlük ve daha iyi yazılım sebebiyle Honor Magic 6 Pro. Ama aradaki farklar aşırı belirgin farklar değil fiyatlarını da ele alırsak Xiaomi 14 biraz daha mantıklı geliyor kamera olarak bir tık daha üstün.

Xiaomi'ye bu parayi vermek bana hiç mantikli gelmiyor.

Apple fanboyları yine bir yerlerde boş yapıyor. Neden verilmesin gayet de kendi fiyat bandındaki telefonlardan iyi performans veriyor. Bir telefona bu paralar verilir mi diye sorarsın anlarım da 50 liralık amiral gemisine kaçak alınmış 10 liralık Redmi muamelesi yapmak komik oluyor.

Xiaomiye bu parayı sakın vermeyin, Telefonun inceleme videolarını izledim kamera uygulaması kapanırken kasıyor daha kutudan 10 dakika önce çıkmış...
bu tarz markalara hiç bulaşmayın ve arkadaşın dediği gibi xiaomiye bu parayı sakın vermeyin.

Tavsiyem
İphone 14 Plus Alın ve Farkı, Klası ve kaliteyi görün Premiumu yaşayın.

Şahsen Xiaomi 14 alırdım. Şu an Xiaomi 12 kullanıyorum kaliteli ve klas bir cihaz. Xiaomi'lerin amiral gemileri çok farklı.
Her Xiaomi'yi ucuz Redmi zannedip, kulaktan dolma laflarla yorumlayanlara bakmayın.

7-8 senedir Xiaomi Mi 6 kullanıyorum. Telefon hala ilk aldığım performansta çalışıyor ne bir kasma ne bir donma var. Hatta çoğu arkadaşım bu duruma çok şaşırıyor nasıl bu kadar sene kullanmana rağmen uygulamalar arası geçişi ve arayüzü bu kadar akıcı ve hızlı diye. Şu an tamamen keyfiyeten değiştirmeyi düşünüyorum belki bir 2-3 sene daha gider ama kamera olarak çok gerilerde kaldı. Ya bu başlıktaki 2 telefondan birini tercih edeceğim ikisi de gerçekten güzel telefonlar ya da ekim ayını bekleyip Xiaomi Mi 15 çıktıktan sonra değerlendirip 3 telefondan birini alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı