Xiaomi 14 vs Honor Magic 6 Pro

Genel olarak tüm testler bu seviyede. Buradaki sürelerden 1 saat falan çıkar en kötü ihtimal o kadar ekran süresi alırsın çünkü bu testler hafif şartlarda düzgün ortamda oluyor. Honor zaten yazılımı daha optimize olduğu için daha iyi yönetiyor pili yetmez gibi 1000MAH önde. Adamlar bitmeyen pil yapmış.
Fotoğraf nasıl atılıyor bulamadım, telefondan.

Dosya Ekleri

• 20241017_004348.jpg
    20241017_004348.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 29

Tasarrufda benim böyle, full parlaklik olmuyor ve genelde yarıdan düşük oluyor.

Fotoğraf gözüküyor mu

Fotoğraf gözüküyor mu
Oyun oynanmayan hali bu, az bakmışımdır ekran suresi o yuzden fazla, sosyal medya falan filan.

Tasarrufda benim böyle, Full parlaklik olmuyor ve genelde yarıdan düşük oluyor.

Fotoğraf gözüküyor mu?

Hangi uygulamaların kullanıldığı göstermiyor mu? Güç tasarrufunda kaç saat olduğunu tam anlayamadım. En üstteki 13 saatten bahsediyorsan o ekran süresi değil tahmini. Orada 100saat yazsa 10saat dersin, o kadar tutarsız o tahminler.

Oyun oynanmayan hali bu, az bakmışımdır ekran suresi o yuzden fazla, sosyal medya falan filan.

Hocam bu kullanımda bendeki cihazda 10 saat alabilir. Yoğun kullanımda 10 saat almasını garipsedim ben.

Hangi uygulamaların kullanıldığı göstermiyor mu? Güç tasarrufunda kaç saat olduğunu tam anlayamadım. En üstteki 13 saatten bahsediyorsan o ekran süresi değil tahmini. Orada 100saat yazsa 10saat dersin, o kadar tutarsız o tahminler.

Hocam bu kullanımda bendeki cihazda 10 saat alabilir. Yoğun kullanımda 10 saat almasını garipsedim ben.
O kalma, 8,20 ekran açık süresi,

O kalma, 8,40 ekran açık süresi,
Elimde iken böyle oluyor, oyun 1,2 saat anca ve tasarruf modu bu.

O kalma, 8,20 ekran açık süresi,

Elimde iken böyle oluyor, oyun 1,2 saat anca ve tasarruf modu bu.
Tasarrufsuz süre düşer 6,7 saatlere.

50 pil gitmiş, şimdi 49.

50 pil gitmiş, şimdi 49.
ultra güç de böyle oluyor, anlatmak istediğim bu.

50 pil gitmiş, şimdi 49.

Oyun oynanınca hızlı bitiyor.

50 pil gitmiş, şimdi 49.

Dosya ve aramalarda, o kadar oluyor, anladınmı sen beni. Ultra kapalı.

Zaten benim de anlatmak istediğim bu. Siz yoğun kullanımda 9 10 saat yazdınız. Ben bunu garipsedim. Bahsettiğiniz kullanım yoğun değil hafif kullanım. Mi 14 hafif kullanımda gen 3 verimliliği ile 4600MAH üstelik fhd+ ekrana sahipken bu ekran süreleri zaten zahmet olmazsa versin.

50 pil gitmiş, şimdi 49.

Ultra güç de böyle oluyor, anlatmak istediğim bu.

50 pil gitmiş, şimdi 49.

Dosya ve aramalarda, o kadar oluyor, anladınmı sen beni.

Zaten benim de anlatmak istediğim bu. Siz yoğun kullanımda 9 10 saat yazdınız. Ben bunu garipsedim. Bahsettiğiniz kullanım yoğun değil hafif kullanım. Mi 14 hafif kullanımda gen 3 verimliliği ile 4600MAH üstelik fhd+ ekrana sahipken bu ekran süreleri zaten zahmet olmazsa versin.
Orası doğru, ben oyunları falan katmadım, ama süre olarak başarılı bunu belirtmek istedim. Uzun ve alakasız mesajlar doldu konu, bu pil süresi burda kapansın artık.

Xiaomi 14 ile Honor magic 6 Pro arasında kaldım. Ben şahsen Honor'cuyum. Bu telefon kamera, pil, hoparlörleri konusunda en iyilerinden deniliyor. Xiaomi ise iyi normal bir telefon deniliyor. Ama telefoncu bana Honor tamamen reklamdan ibaret dedi ve bu benim kafamı karıştırdı.

Cihazları yurt dışı alacağım.
Alacağım yerde:
Honor 900 dolar: 31.000TL
Xiaomi 14 600 dolar: 20.500 TL.

Siz hangisini tercih ederdiniz?
Xiaomi 14 ultra deseydiniz Xiaomi derdim ancak düz Xiaomi 14 ile honor Magic 6 Pro derseniz kesinlikle honor Magic 6 Pro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı