Yazılımda bir hatayla karşılaşmadım. Hatta HyperOS 2.0 ile gelecek denilen özelliklerin çoğu var. Xiaomi'nin yeterince iyi reklam yapamadığını düşünüyorum. Apple intelligence ve Samsung AI özelliklerinin hepsi Xiaomi'de de var, ve çok güzel çalışıyor. Hatta yeni gelen bir beta özellik var alt yazı AI diye aktif ettiğin zaman bir şey izliyorsan örnek veriyorum hangi dil olursa olsun alt yazı çıkarıyor çeviri de sunuyor isteğine bağlı olarak. Bu özelliği telefon konuşmalarında da kullanabiliyorsun. Diğer markalar bu özelliğin ekmeğini fena yerdi ama Xiaomi'nin duyurduğunu bile görmedim. Ayarlarda gezerken kendim keşfetmiştim bu özelliği. Umarım daha fazla tanıtım yaparlar. Son olarak Redmi modelleri artık tamamen ayırması gerekiyor Türkiye'de tüm Xiaomi reklamları Redmi modelleri üzerinden dönüyor. İnsanlara 45k verip Xiaomi aldım dediğim zaman Redmi aldığımı düşünüyorlar.
Güle güle kullanın. 8gen3 olup da 50 bin TL altında satılan başka markalarda cihaz yok diye biliyorum. Bu bile çok önemli zaten.
Redmi hususu büyük handikap oluyor. Redmi içinde de iyi cihazlar çıkıyor ama çoğunlukla amiral gemisi cihazla komik bir şekilde bir tutuluyorlar. Biraz bence maksatlı da yapılıyor bu muamele.