Xiaomi 15 vs 14T Pro vs S24FE

Hangi telefonu seçerdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    22

Prometheus09

Hectopat
Arkadaşlar iyi sosyaller, iPhone 15 Plus cihazımı sattım. Android'e tekrar geri döneceğim.

Cihazdan beklentilerim iyi şarj süresi, kameranın güzel olması, ısınmaması (bu konuda takıntılıyım biraz ) ağır oyunlar oynamam, nadiren hafif oyunlar oynarım. Günlük kullanımda, sosyal medya, wp, int gezinmede iyi bir ekran süresi ve ısınma olmamasını istiyorum.

Aklımdaki cihazlar 14T Pro (çok fazla ısınma ve sarjın hızlı bitme sorunu okudum o yüzden acaba diyorum) bu akşam aklıma MI15 girdi, kağıt üzerinde güzel gözüküyor.

Bir de S23FE. Samsung arayüzü gerçekten sorunsuz çalışıyor a serisi kullandığımda bile sorun yaşamamıştım.

Fiyat farkı sorun değil onu göz ardı edebiliriz(Xiaomi cihazları garantisiz alacağım). İsteğim cihazı alıp çok uzun süre sorunsuz kullanmak. Samsung'un S24-25 serisini almayı düşünmüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Xiaomi 15 aralarından en iyisi. S24 feyi ele direk. Yurt içi düşünüyorsan S24 fe bakabilirsin ama yurt dışı alıp kullanabileceksen Mi 15 çok daha iyi bir tercih. Uzun bir süre götürür, gayet sağlam cihazdır. Diğer konularda da üzmez kolay kolay. Kamerasıda, donanımıda güzel diğer base amiral modellere göre.

Son düzenleme:
Xiaomi 15 aralarından en iyisi. Yurt içi düşünüyorsan S24 fe bakabilirsin ama yurt dışı alıp kullanabileceksen Mi 15 çok daha iyi bir tercih. Uzun bir süre götürür, gayet sağlam cihazdır. Diğer konularda da üzmez kolay kolay. Kamerasıda güzel diğer base modellere göre.
Yurt içi ya da yurt dışı olması benim için önemli değil. Şu an için xioami 15'e daha yakınım gibi duruyor

Aslında bütçe sıkıntı değil ama telefonu olabildiğince f/p almak istiyorum
Yani küçük kompakt cihazmı almak istiyorsun büyük cihazmı almak istiyorsun, yurt içimi yurt dışımı, o yüzden sordum. Mi 15 küçük cihaz. Telefona ne kadar harcayabilirsin, belli bir şey söyle ona göre cevap veriyim. Bunlar arasından diyorsan Xiaomi 15 tekrardan dediğim gibi.

Son düzenleme:
Yani küçük kompakt cihazmı almak istiyorsun büyük cihazmı almak istiyorsun, yurt içimi yurt dışımı, o yüzden sordum. Mi 15 küçük cihaz. Telefona ne kadar harcayabilirsin, belli bir şey söyle ona göre cevap veriyim. Bunlar arasından diyorsan Xiaomi 15 tekrardan dediğim gibi.
30 bini çok geçmek istemiyorum diyelim

30 bini çok geçmek istemiyorum diyelim
Yurt dışı sorun olmayacaksa Xiaomi 15 her türlü. Yurt içi olursa S24 feye bakabilirsin. Eğer az daha koyarsan yurt içi 14T pro daha iyi olur. 14T proda batarya olarak yüksek grafikli oyunlar oynarsan 2. defa şarja takabilirsin gün içinde. Başka anormal bir sıkıntısı yok. Genelde 120 fps ve 144 hz ekranla pubg mapci oynayanlar bataryası az diyor. 😁Her telefonda yüksek ayarlarda oynarsan zaten pil 4,5 saati geçmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı