Xiaomi 15 vs Samsung S25 vs Google Pixel 9 Pro

Xiaomi 15 mi Samsung s25 Plus mı Google pixel 9 pro mu?

• Xiaomi 15

Oy: 2 18,2%
  • Samsung s25 Plus

Oy: 4 36,4%
  • Google pixel 9 pro

Oy: 5 45,5%

• Oy verenlerin toplamı
    11
Batarya olarak testleri izle, kesin bir şey diyemem, farklılık gösterebilirler. Güncellemeye önem veriyorsan samsung alabilirsin. Önemli değil o kadarda.

Bu çift sim kart ne oluyor hocam iki ayrı telefon numarası mı yoksa aynı numaradan bir sim daha oluyor mu? Kusura bakmayın hiç bilmiyorum bu konuları. Alırsam ilk kez yurt dışı cihaz alacağım.

Tamamdır, teşekkür ederim hocam.
Çift sim olursa yurt dışı telefonun: 4 + 4 ay dan 8 ay kullanırsın. 4 ay da çağrı yapamadan kullanırsın.

Iki farklı hat takabiliyorsun yani.
Anladım. O halde 120 gün normal kullanabilirim o halde sadece tek numarayla. Hali hazırda bulunan hattı e-sime çevirme gibi bir şey oluyor mu acaba onu bir öğrenicem operatörden. En kötü dediğim gibi pocodan wifi açar devam ederim.

Anladım. O halde 120 gün normal kullanabilirim o halde sadece tek numarayla. Hali hazırda bulunan hattı e-sime çevirme gibi bir şey oluyor mu acaba onu bir öğrenicem operatörden. En kötü dediğim gibi pocodan wifi açar devam ederim.
Aynen öyle, çevirmeyi falan bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem. Ya eğer yurt dışı alacaksan zaten yedek telefonla aramalarını, internet paylaşımlarını, mesajlaşmanı yap. 2. Telefonu taşımak sıkıntı olmayacaksa. Pekde bir sıkıntı olmaz. En mantıklısı bu.

Aynen öyle, çevirmeyi falan bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem. Ya eğer yurt dışı alacaksan zaten yedek telefonla aramalarını, internet paylaşımlarını, mesajlaşmanı yap. 2. Telefonu taşımak sıkıntı olmayacaksa. Pekde bir sıkıntı olmaz. En mantıklısı bu.
Çift simli olunca 8 ay kullanıyorsun zaten. 4 ayda yedekten devam edersin yani.

Ben de öyle düşünüyorum. Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

Bu çift sim kart ne oluyor hocam iki ayrı telefon numarası mı yoksa aynı numaradan bir sim daha oluyor mu? Kusura bakmayın hiç bilmiyorum bu konuları. Alırsam ilk kez yurt dışı cihaz alacağım.

Tamamdır, teşekkür ederim hocam.
Hocam çift sim girişi oluyor aynı sim kartı 4'er ay kullanabiliyorsun sırayla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı