Xiaomi 15 vs Samsung S25

Bütçe
55000

kafkaf45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Xiaomi 15 modeliyle Samsung S25 modeli arasında kaldım. Şu an halihazırda haziran 2024 tarihinden beri Samsung S23 kullanıyorum ama bu telefonu babama verip kendime daha yeni bir model alma düşüncem var. Makine mühendisiyim ve telefonla sıklıkla işle ilgili fotoğrafar çekiyorum, sürekli birilerini aramam gerekiyor, mailler, WhatsApp mesajları, servisle işe gidip gelirken müzik dinle, oyun oyna vs takılıyorum. O yüzden gün boyu telefon elimde oluyor ve şarj sorunu yaşamak istemiyorum. S25 One UI 7 arayüzü inanılmaz hoşuma gitti ama şu son güncelleme fiyaskosundan sonra 7 yıl güncelleme sözü veren koskoca Samsung firmasının yaşattığı rezalet yüzünden firmadan da soğudum açıkçası. Xiaomi ile hiçbir tecrübem yok ve iyi midir, kötü müdür bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung'un Google AI ile çok iyi bir arayüz ve uygulama desteği sunduğunu biliyorum ama dediğim gibi Xiaomi hakkında hiçbir fikrim yok. Desteklerinizi rica ediyorum ve herkese tekrardan iyi Sosyaller diliyorum.

Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Xiaomi 15 modeliyle Samsung S25 modeli arasında kaldım. Şu an halihazırda haziran 2024 tarihinden beri Samsung S23 kullanıyorum ama bu telefonu babama verip kendime daha yeni bir model alma düşüncem var. Makine mühendisiyim ve telefonla sıklıkla işle ilgili fotoğrafar çekiyorum, sürekli birilerini aramam gerekiyor, mailler, WhatsApp mesajları, servisle işe gidip gelirken müzik dinle, oyun oyna vs takılıyorum. O yüzden gün boyu telefon elimde oluyor ve şarj sorunu yaşamak istemiyorum. S25 One UI 7 arayüzü inanılmaz hoşuma gitti ama şu son güncelleme fiyaskosundan sonra 7 yıl güncelleme sözü veren koskoca Samsung firmasının yaşattığı rezalet yüzünden firmadan da soğudum açıkçası. Xiaomi ile hiçbir tecrübem yok ve iyi midir, kötü müdür bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung'un Google AI ile çok iyi bir arayüz ve uygulama desteği sunduğunu biliyorum ama dediğim gibi Xiaomi hakkında hiçbir fikrim yok. Desteklerinizi rica ediyorum ve herkese tekrardan iyi Sosyaller diliyorum.
Düz iphone 16 düşünmez misiniz

s25 tabiki

Aynı iki telefon arasında kalıp S25 tercih ettim daha geçen hafta. Telefonumdan inanılmaz memnunum açıkçası. Kamerada o fiyat bandında en iyi telefon Xiaomi ama arkasından başka telefon gelmeden S25 geliyor, batarya konusunda da günlük kullanıcı için çok önemi olmayacak bir farkla Xiaomi önde yine. Günlük kullanıcıya S25, oyun amaçlı kullanıcıya Xiaomi öneririm. Ayrıca Xiaomi'nin reklam çıkarma olayı var tabii tamamen itici bir durum.

Düz iphone 16 düşünmez misiniz
Hocam sırasıyla 6-7-XS-12-13 ve son olarak da 15 Pro kullanmış birisi olarak düz modelle Pro serisi arasındaki farkı biliyorum. Düz iphone'da 60hz ekran olması beni biraz düşündürüyor. Ama o cihazı da seçenekler arasında son zam gelene kadar tutuyordum. Samsung sitesinde şu an kampanya ile 256 GB S25 + Buds 3 Pro + Kabosuz şarj standı + Tag 2 58858 liraya geliyor. Apple tarafında 128 GB 16 sadece 65000 lira. O yüzden kulaklık vs de aldığın zaman 75 lira çıkıyor elden ve hafıza yarı yarıya düşük oluyor

İkiside güzel telefon. Ama donanım olarak Mi 15 biraz daha iyi, kamera olarak da iyi. Mi 15 öneririm. Magic 7 proya çıkarsanız güzel olur büyük telefon seviyorsanız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Xiaomi 15 modeliyle Samsung S25 modeli arasında kaldım. Şu an halihazırda haziran 2024 tarihinden beri Samsung S23 kullanıyorum ama bu telefonu babama verip kendime daha yeni bir model alma düşüncem var. Makine mühendisiyim ve telefonla sıklıkla işle ilgili fotoğrafar çekiyorum, sürekli birilerini aramam gerekiyor, mailler, WhatsApp mesajları, servisle işe gidip gelirken müzik dinle, oyun oyna vs takılıyorum. O yüzden gün boyu telefon elimde oluyor ve şarj sorunu yaşamak istemiyorum. S25 One UI 7 arayüzü inanılmaz hoşuma gitti ama şu son güncelleme fiyaskosundan sonra 7 yıl güncelleme sözü veren koskoca Samsung firmasının yaşattığı rezalet yüzünden firmadan da soğudum açıkçası. Xiaomi ile hiçbir tecrübem yok ve iyi midir, kötü müdür bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung'un Google AI ile çok iyi bir arayüz ve uygulama desteği sunduğunu biliyorum ama dediğim gibi Xiaomi hakkında hiçbir fikrim yok. Desteklerinizi rica ediyorum ve herkese tekrardan iyi sosyaller diliyorum.

Xiaomi 15 TR olarak alınmaz.

Bu arada bütçeyi 55'ten 58k'ya çıkarabilecekseniz ve büyük telefonlarla ilgili bir sorununuz yoksa Honor Magic 7 Pro en iyi seçim olacaktır.
Hocam kamera dizilimi ortada olmasından dolayı bana şık gelmiyor ve maalesef göreceli olarak daha ufak bir telefon istiyorum. Yoksa çok muazzam telefon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı