kafkaf45
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Xiaomi 15 modeliyle Samsung S25 modeli arasında kaldım. Şu an halihazırda haziran 2024 tarihinden beri Samsung S23 kullanıyorum ama bu telefonu babama verip kendime daha yeni bir model alma düşüncem var. Makine mühendisiyim ve telefonla sıklıkla işle ilgili fotoğrafar çekiyorum, sürekli birilerini aramam gerekiyor, mailler, WhatsApp mesajları, servisle işe gidip gelirken müzik dinle, oyun oyna vs takılıyorum. O yüzden gün boyu telefon elimde oluyor ve şarj sorunu yaşamak istemiyorum. S25 One UI 7 arayüzü inanılmaz hoşuma gitti ama şu son güncelleme fiyaskosundan sonra 7 yıl güncelleme sözü veren koskoca Samsung firmasının yaşattığı rezalet yüzünden firmadan da soğudum açıkçası. Xiaomi ile hiçbir tecrübem yok ve iyi midir, kötü müdür bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung'un Google AI ile çok iyi bir arayüz ve uygulama desteği sunduğunu biliyorum ama dediğim gibi Xiaomi hakkında hiçbir fikrim yok. Desteklerinizi rica ediyorum ve herkese tekrardan iyi Sosyaller diliyorum.