Xiaomi en yavaş şarj bitiren ROM

@364809 hocam foto yollayamıyorum cihazı görmüyor bilgisayar. Ama advanced wipe kısmında dalvik / ART Cache, Data, Intel Storage, Cache, System, OTG ve MicroSD var.

Pixel Experience MIUI'den daha hızlı şarj bitiriyor yalnız :D.

MIUI gereksiz kaynakları su ile çalışmıyor değil mi? Cihazdan cihaza bu durumun değiştiğini belirteyim fakat genelde MIUI daha çok batarya tüketen kısımda kalır.

Cihazı tekrar TWRP modunda başlat, USB cihazı sök tekrar tak.

MIUI gereksiz kaynakları su ile çalışmıyor değil mi? Cihazdan cihaza bu durumun değiştiğini belirteyim fakat genelde MIUI daha çok batarya tüketen kısımda kalır.

Cihazı tekrar TWRP modunda başlat, USB cihazı sök tekrar tak.
Aynı cihaza sahibim, Pixel Experience bu cihaz için iyi değil. Nusantara veya AOSPA kurması daha iyi olur. Onun için de Mi439 Telegram grubuna katılıp "Retrofic Dynamic Partitions Converter" dosyasını flashlayıp metadatayı formatlaması gerekiyor. Standart partition ROM, bir tek PE ve EvolutionX kaldı. Tabii Mi439 yani Redmi 7a/8/8a adına konuşuyorum.

@364809 hocam burada fotoğraf.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-24-05-40-32[1].png
    Screenshot_2022-12-24-05-40-32[1].png
    57,8 KB · Görüntüleme: 47
Nusantra gayet güzel ROM'lar yapıyor evet 6A için gayet performanslıydı.

Aynı cihaza sahibim, pixel Experience bu cihaz için iyi değil. Nusantara veya aospa kurması daha iyi olur. Onun için de MI439 Telegram grubuna katılıp "retrofic dynamic partitions converter" dosyasını flashlayıp metadatayı formatlaması gerekiyor. Standart Partition ROM, bir tek pe ve evolutionx kaldı. Tabii MI439 yani Redmi 7a/8/8a adına konuşuyorum.

Aynı cihaza sahibim, pixel Experience bu cihaz için iyi değil. Nusantara veya aospa kurması daha iyi olur. Onun için de MI439 Telegram grubuna katılıp "retrofic dynamic partitions converter" dosyasını flashlayıp metadatayı formatlaması gerekiyor. Standart Partition ROM, bir tek pe ve evolutionx kaldı. Tabii MI439 yani Redmi 7a/8/8a adına konuşuyorum.

Aynı cihaza sahipseniz konuyu size birakiyorum hocam. Zira bu cihazı kullanmadım. Önerilerim tahminden öte değil.

@364809 hocam burada fotoğraf.

Wipe yapmadan önce cihazı bilgisayara bağlayıp ROM'u telefona atın. Wipe işlemini en son gerekli bölüme yaparız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı