120Hz ekran varsa 60Hz yapar mısınız?
Telefonun 120Hz desteği yok.
120Hz ekran varsa 60Hz yapar mısınız?
Hocam pil değiştirecek param da yok nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Onun dışında güncellemeyi durdurdum ilk sürümü bu telefonum geldiğinden.Xiaomi'nin en stabil yazılımı telefonun çıktığı yazılımdır. Onda kalmanızı öneririm. Ekran parlaklığı 100 ise onu 60-75 arası kullanın, ekran felaket yiyor pili. Eğer 2-3 yılı geçtiyse Deji pil takmanızı önerebilirim.
Hocam pil değiştirecek param da yok nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Onun dışında güncellemeyi durdurdum ilk sürümü bu telefonum geldiğinden.
Hocalar bir şey daha sorabilir miyim? Ben şimdi Pixel Experience kursam nasıl görünecek bunun gibi mi?
@364809 hocam AOSP ROM nedir araştırdım da pek anlamadım?
Hocalar peki dosyayı nereden bulabilirim ve nereden flashlamalıyım?
Hocam tüm dahili diski sileyim mi TWRP üzerinden?TWRP üzerinden ZIP'i flashlaman yeterli olacaktır.Xiaomi Redmi 8 / 8A / 8A Dual (mi439) - PixelExperience
Xiaomi Redmi 8 / 8A / 8A Dual (mi439) - PixelExperiencedownload.pixelexperience.org
TWRP üzerinden ZIP'i flashlaman yeterli olacaktır.Xiaomi Redmi 8 / 8A / 8A Dual (mi439) - PixelExperience
Xiaomi Redmi 8 / 8A / 8A Dual (mi439) - PixelExperiencedownload.pixelexperience.org
Hocam tüm dahili diski sileyim mi TWRP üzerinden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.