Xiaomi Güvenilir Bir Marka Mıdır?

ForquesT

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Zenfone 3 alacaktım. Asus lansmanı Aralık ayına ertelemiş. Almaktan vazgeçtim ben de. Hepsiburada'da Xiaomi mi5 satıyorlar. 3 tane alacağım. Güvenilir bir marka mıdır? Yazılım konusunda yeteri kadar güncelleme alır mı? Batarya bulmakta sorun çeker miyim? Kullanan veya bilgisi olan var mı bu konuda? Kolay gelsin.

Merhaba. Zenfone 3 alacaktım. Asus lansmanı Aralık ayına ertelemiş. Almaktan vazgeçtim ben de. Hepsiburada'da Xiaomi mi5 satıyorlar. 3 tane alacağım. Güvenilir bir marka mıdır? Yazılım konusunda yeteri kadar güncelleme alır mı? Batarya bulmakta sorun çeker miyim? Kullanan veya bilgisi olan var mı bu konuda? Kolay gelsin.
Xiaomi mükemmel bir markadır. Güvenilirdir. Fakat garantisinin Türkiye garantili olmasına dikkat et. Yazılım olarak da çok iyi, batarya, kamera herşeyiyle 4-4'lük bir telefon.

Xiaomi kaliteli bir markadır. Mİ5 modeli fiyat-performans olarak çok başarılı bir modeldir. Yazılım güncellemeleri hakkında bir bilgim yok. Android'de Google destekli telefonlar dışında diğer firmalar güncellemeleri geç veriyor. Bu model de güncelleme alacaktır. Güncellemeleri dert etmene gerek yok.

Xiaomi mükemmel bir markadır. Güvenilirdir. Fakat garantisinin Türkiye garantili olmasına dikkat et. Yazılım olarak da çok iyi, batarya, kamera herşeyiyle 4-4'lük bir telefon.

Cevap için teşekkürler. Peki batarya bulabilir miyim satıcılardan? Ben bu telefonu 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum. 2. yılda batarya öldüğünde yeni batarya aradığımda bulabilir miyim? En büyük soru işaretim bu aslında bu telefonda. Daha önce kullanıp da kötü yorum atan görmedim çünkü.

Cevap için teşekkürler. Peki batarya bulabilir miyim satıcılardan? Ben bu telefonu 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum. 2. yılda batarya öldüğünde yeni batarya aradığımda bulabilir miyim? En büyük soru işaretim bu aslında bu telefonda. Daha önce kullanıp da kötü yorum atan görmedim çünkü.
Türkiye'de bulamasan bile Aliexpress gibi yerlerden alabilirsin.

Asya'nın yeni ve en güvenilir markasıdır. Çıkarılabilir bir batarya olmadığından bir elektronikçide değiştirmelisin. Ancak 3 yıl içinde hasar alamayacaktır. Ek özellikleri sayesinde batarya sorun çıkarmaz ve gayet stabil çalışır.

Çin üretimi telefonların sar değeri 1.49 oluyor bir zararı varmıdır arkadaşlar ?
Genelleme yapılamaz. Üründen ürüne değişir çok olanı da var az olanı da. Sar değerini biliyorsan boşuna sormana gerek yoktu bunu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı