Xiaomi Mi 11 alınır mı?

@painkiller anıl abi merhaba, uzun zamandır görüşemiyoruz. Dün işteydim foruma girmedim kusura bakma.

Sen iPhone kullanıcısı olduğun için Apple ekosisteminden MIUI arayüzüne geçmek doğru olmayacaktır. M11 almanı önermem. Bu fiyata Android tarafında S21 öneririm. Şahsi fikrim olarak soracaksan ise Android alacaksan S20 FE Snapdragon 865 modelini al geç.

Bu fiyatlara da ben Apple öneririm. 12 mini ve 11 alman daha doğru olur. İlla Android kullanmak istiyorum dersen de S20 FE SD 865 versiyonunu alman yeterli, bu kadar fazla para vermene de gerek kalmaz.

IOS arayuzune en yakini MIUI ayrica Xiaomi gayet kaliteli ve alinabilir bir cihaz. Xiaomi, Oppo, OnePlus gibi dehşet cihazlar varken Samsung önermeniz yarardan çok zarar gibi duruyor, iPhone 11 tavsiye ediyorsunuz inanilir gibi değil, mi 11 ile iPhone 11 karşilastiriyorsaniz daha fazla detaya girmeme gerek yok sanirim 😂

iOS arayuzune en yakini MIUI ayrica Xiaomi gayet kaliteli ve alinabilir bir cihaz. Xiaomi, Oppo, OnePlus gibi dehşet cihazlar varken Samsung önermeniz yarardan çok zarar gibi duruyor, iPhone 11 tavsiye ediyorsunuz inanilir gibi değil, mi 11 ile iPhone 11 karşilastiriyorsaniz daha fazla detaya girmeme gerek yok sanirim 😂

MIUI?
iOS arayüzüne en yakın?

Oxygen OS, One UI, EMUI > iOS oluyor dediğinize göre farkında mısınız?

Ayrıca o kadar uçuk cihazlara gerek yok demiş ve daha alt segment cihaz önermiş farkındaysanız.

Sakın Xiaomi alma yüksek bütçede ya Samsung ya da Apple al geç. Xiaomi Mi serisinden telefon kullanan biri olarak söylüyorum Redmi bile değil. En yakın zamanda değişeceğim. Çıkmayan sorunu yok şu an dokunmatik kendi kendine basıyor, Wi-Fi kesilip duruyor, arayüz kasmaları başladı, yazılımdan dolayı şarjı iyice az dayanmaya başladı. Ne ararsan var Xiaomi pişmanlık, o kadar yüksek bir bütçeyi bu markaya verip paranı ziyan etme.

IOS arayuzune en yakini MIUI ayrica Xiaomi gayet kaliteli ve alinabilir bir cihaz.
Tipi benziyor diye IOS arayüzüne en yakını olmuyor. Stabilite olarak MIUI, Samsung One UI, Huawei EMUI, Oppo Color OS, One Plus arayüzlerinden daha kötü. One Plus da artık Oppo'ya bağlı.

Xiaomi, Oppo, OnePlus gibi dehşet cihazlar varken Samsung önermeniz yarardan çok zarar gibi duruyor.
Cihazlar hakkında bilgin olmadığı gerçek. Önerdiğim Samsung modellerini o fiyat aralığında kamera olarak geçen hiçbir Xiaomi ve Oppo modeli yok. One Plus modelleri de gereksiz pahalı. One Plus iyi firma. Samsung'a yarardan çok zarar demek saçmalık.

mi 11 ile iPhone 11 karşilastiriyorsaniz daha fazla detaya girmeme gerek yok sanirim
CPU, GPU, performans, donanım, arka kamera olarak Iphone 11 daha iyi bir model. Önce git cihazlar hakkında bilgin öğren sonra yorum yap. Iphone 11 öyle Mi 11 modelinden eski diye daha kötü olmuyor.

Son düzenleme:
@hypxness Xiaomi fanboyu oldukları için böyleler. Fanboy olan birinden tarafsız yorum beklenemez. Ben kendim de Xiaomi kullanıcısıyım, cihazımdan da memnunum ama tapmıyorum markaya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı