Xiaomi Mi 6 Alınır mı?

HachimonTonkou07

Hectopat
Note 2 kullanıyordum, ön kamerası iyiydi gene. Mi 6'nın bunla kıyasla nasıldır? Çoğunlukla ön kamera kullanırım, J7 prime Note 2, Mi 6 aralarında hangisi ön kamerada devasa fark yaratır? iPhone 7 Plus ve Mi 6 kamera testini izledim. Açıkcası kamerada Xiaomi Mi 6 daha iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön kamera ve arka kamera olarak Mi 5S Xiaomi modelleri arasında en başarılı olan model. Kamera konusunda Mi 6 da gayet başarılı. Apple ile ön kamera olarak çok detaylı karşılaştırmadım ama arada devesa bir fark olacağını sanmıyorum. Birbirine yakındırlar ön kamerada.

J7 Prime kamera konusunda vasat bir model. Ön kamera performansı istiyorsan C7 PRO ve A5 2017 almanı öneririm. Mi6 modeli de alınabilir bir model. Bu yazdığım modellere göre çok daha üst düzey bir model.

@Sercan1096 Mi5S modelinin kamera olarak Mi6 modelinden daha iyi olduğunu nereden çıkarttın?

Iphone 7 ve Xiaomi mi 6 kamera olarak sizce hangisi önde. Mi 6 ya kamerası berbat diyen gördüm. Yorumlarda başka bir sitede.
2 yılda bir telefon değiştiririm. Almışkende keşke almasaydım demek istemem. @BERWAR

@BERWAR kendi deneyimime ve isteklerime göre değerlendirdim. Ama farklı senaryolarda işler değişir. Bu arada yukarıdaki mesajım sizi bu şekilde düşündürmüş olabilir, telefonu genel fiyat performans olarak da kastetmek istemiştim bunu söylerken.

Fiyat performans olarak demek ayrıdır, genelleme yapıp kamera olarak daha iyidir demek ayrıdır. Mi6 kamerada renk doğruluğu olarak biraz daha iyi, OIS desteği de var, optik zoom avantajı da var. 5S ile bu özellikler dışında kamera olarak benzer deneyim sunuyor açıkçası. Mi6 modelindeki sensör, 5S modelinde kullanılan sensörün bir üst modeli. Buna rağmen arada çok az bir fark var, renk doğruluğu, ikinci kamera ve OIS dışında Mi6 modelinin bir artısını göremedim kamera tarafında. Mi6 modelinin diyafram açıklığı biraz daha iyi. Ön kamerada da Mi6 daha iyi.

MP değerine pek takılma. J7 Prime modelinin detaylı incelemesi kullanıcı incelemeleri kısmında var, orada nasıl bir telefon olduğunu detaylıca anlattım. J7 Prime ön kamera olarak fena değil, S6 kullanıyorum şu an, S6 ön kamerası 5 MP, J7 Prime 8 MP değerine sahip. S6 bana daha iyi geldi. Arka kamera olarak ise oldukça vasat bir modeldir J7 Prime. Özellikle grenleşme ve odaklama konusunda çok kötü. İyi fotoğraf çekmek için o modelde çok iyi bir ışık olması gerek. J7 Prime ön kamera olarak idare eder, Mi6 ile ön kamerada yarışamaz. Iphone 6 ve 6S modelleri donanım, kamera, performans olarak J7 Prime modelinden daha iyidir. 6S ve 6 modellerinin ön kameraları dar açı, J7 Prime geniş açıya sahip. İkisinin testlerine Youtube üzerinden bak, 6S ile ön kamerada baş edeceğini sanmam J7 Prime modelinin, 6 modelinden daha iyi yalnız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı