Xiaomi Mi 6 alınır mı?

Hocam size LG panel mi JDİ panel mi çıktı? Birde 4.5 G çekim hızı nasıl? Kopma oluyor mu?
Ülkemizde yer alan 800 bandı Mi 6 da bulunmamasına rağmen bu durum GSM hatlarına ait internet kullanımını pek te etkilememektedir. Bundan dolayı üst düzey donanıma sahip bu cihazı gönül rahatlığıyla alabilirsin. Turkcell yada Türk Telekomda bir sıkıntı yok. Vodafone da ise downlod ve upload hızlarında diğer iki operatöre göre daha düşük görünüyor. İstersen buradan ilgili videoyu izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer sualine gelince, Mi 6 cihazlar bildiğim kadarıyla JDİ panel. En azından benim ki öyle. LG panellerde sorun çıkmaması neredeyse imkansız olduğu için böyle bir durumda aksesuarlarıyla kusursuz iade hakkınız var. Bu bilgiyi bizzat Cepport mağaza sorumlusundan aldığım için sana rahatlıkla söyleyebilirim. Yeri Sirkeci de bulunan Cepport mağazasına bizzat giderek yada 0850 346 2424 nolu iletişim hattından bilgi alabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Bende iade hakkını sorduğumda bir sonraki cihazın LG panel çıkmayacağını bilemeyiz diye bir cevap aldım.

Neticede onlarda ithalatçı firma canım kardeşim. Elin Çinlisi bu cihazları üretiyor adamlar da ithalatçı firma garantisiyle Türkiye' de satışa sunuyor. Hepsini açıp tek tek kontrol edecek halleri yok. Eğer cihazı alırsan telefonun Ayarlar - Telefon Hakkında - Çekirdek Sürümüne, Donanım Testlerine girene kadar tıkla. Donanım Testleri menüsünden 2. seçenek olan Check Version Info yazan yere tıkla. Orada lcm version yazan yerde panel adı yazar. Xiaomi belki bizde halâ dudak bükülen bir firma ama adamlar Dünya'nın üçüncü büyük telefon üreticisi...

Neticede onlarda ithalatçı firma canım kardeşim. Elin Çinlisi bu cihazları üretiyor adamlar da ithalatçı firma garantisiyle Türkiye' de satışa sunuyor. Hepsini açıp tek tek kontrol edecek halleri yok. Eğer cihazı alırsan telefonun Ayarlar - Telefon Hakkında - Çekirdek Sürümüne, Donanım Testlerine girene kadar tıkla. Donanım Testleri menüsünden 2. seçenek olan Check Version Info yazan yere tıkla. Orada lcm version yazan yerde panel adı yazar. Xiaomi belki bizde halâ dudak bükülen bir firma ama adamlar Dünya'nın üçüncü büyük telefon üreticisi...
Hb'den almayı düşünüyorum cepport biraz daha pahalıya satıyor ve 50 tl world puan var, 1650'ye geliyor.

O fiata ya Delta yada Evo garantilidir. Kötünün iyisi KVK dır ama aradaki farkı ödemeye değmez dersen hiç düşünme al derim. Yalnız mutlaka 6 GB ram olanı almanı tavsiye ederim. 64 GB depolama haydi haydi yeter. İyi günlerde kullanmanı dilerim.

Son düzenleme:
Neredeyse 1 yıl oldu Xiaomi mi5 kullanıyorum. Şuan çok pişmanım keşke mi6 alsaydım diye. Almanı tavsiye ederim hız ve performans konusunda seni yarı yolda bırakmaz. Güzel bir arayüzü var, kullanışlı. Garanti konusuna gelirsek [emoji2] ben genellikle eşyalarını çok güzel bir şekilde kullandığım için hiç garantilik bir durumum olmadı. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı