Xiaomi MI 6 Cızırtılı Ses Sorunu

Ben mi 4 kullanıyorum o cızırtı bende de oluyor hatta bazen kamerayı açınca da oluyor. Delta servisi aradım anlattım durumu yazılımsal olma ihtimali yüksek dediler.
 
Merhaba arkadaşlar xiaomi mi 6 alalı yaklaşık 1 hafta oluyor fakat bir sorunum var ve çözemedim. Mesela kanal d nin sitesine girip canlı TV izlemek istiyorum Chrome yada kendi tarayicim fark etmiyor izlemeye çalışıyorum görüntü var fakat ses gelmiyor YouTube i açıyorum uygulamasından yine görüntü var ses yok Instagram Snapchat görüntü var ses yok arada video geçişlerinde ince bir tiz sesi geliyor ciykk ediyor ama ses gelmiyor tabiki bu dediğim tiz ses 2 sn sürüyor neyse telefonu yeniden kapatıp açıyorum falan 1saat sonra yenidentakıyorum sıkıntı yok bu defa şarkıda dinliyorum videoda izliyorum kulaklıktada sıkıntı yoknedendir nasıl cozerim yetkililer arkadaşlaryardım bekliyorum
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı