Xiaomi Mi 6 hala alınır mı?

FE ile mi 6'yı karşılaştırmak yanlış olur. FE bir note modeli. Size tavsiyem NOKİA 8. Mi 6 dan daha iyi , daha ucuz.
1950 ₺ (3200 ₺'den indi). Garantisi de var.

Dostum her şey performans değil, Mi 6’da LG panel çıkma riski var, ve yedek oarçalarıüstelik Note FE ile Mi 6 arasında dağlar kadar fark yok.

Hocam o düşük bir ihtimal değil mi? Birde 15 gün iade hakkımız var doğal olarak.

Hocam iade hakkı cihazda bir sıkıntı olduğu sürece geçerli. Ki N11’deki satıcılara güvenilmez.

Alinir elbette. Mi 6 işlemci olarak SE modelinden daha güçlü değil. A9 işlemcisi tek çekirdekte SD 835 modeline göre çok daha güçlü bir işlemci. GPU olarak Mi 6 üstün ama iki model arasında ekran çözünürlük farki da var. Arka kamera olarak SE biraz daha iyi ayrıca, 6S ile ayni arka kameraya sahip.

Alinir elbette. Mi 6 işlemci olarak SE modelinden daha güçlü değil. A9 işlemcisi tek çekirdekte SD 835 modeline göre çok daha güçlü bir işlemci. GPU olarak Mi 6 üstün ama iki model arasında ekran çözünürlük farki da var. Arka kamera olarak SE biraz daha iyi ayrıca, 6S ile ayni arka kameraya sahip.

Ghost screen olayı korkutuyor şimdide. Bu yüzden FE dedim, lakin ondada yedek parça olayları sıkıntı diyorlar hocam. Mi 6 donanım olarak üstün evet de, kamera ilk adımda benim için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı