Xiaomi Mi 8 Alınır mı?

EmirMFurat21

Kilopat
Daha fazla  
3000₺ bütçe ile telefon almayı planlıyorum. Aklımda Mi 8 var. Kullananlar varsa görüşlerini belirtebilir mi ve bu bütçeye alınabilecek daha iyi telefonlar var mı? Yurtiçi kayıtlı olmasıyla pasaport kayıtlı olması arasında ne farklılıklar var?

Telefonda benim için önemli olan özellikler sırasıyla: Kamera-Pil-Oyun Performansı-Sağlamlık

Bu arada Xiaomi'nin Türkiye'ye geleceğini duydum. Sizce gelmesi ne kadar sürer? Gelince fiyatı şu an ithalatçıların getirdiğinden daha mı pahalı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan Xiaomi Mi 8 kullanıyorum ve gayet güzel telefon ama şuan çok pahalı. Ben ön sipariş ile 3100 TL'ye aldım fakat sonrasında fiyatlar uçmuş. Kamerasını beğendim. Ben hem oyun oynuyorum hem de sosyal medyaya giriyorum ve rahatlıkla 1 günü çıkarıyor telefon. Fiyatlar böyle iken başka telefonlara bak derim. Çünkü 3600 TL'ye ithalatçı garantili cihaz almak saçma gibi.

3000 liralık bütçe ile en başarılı telefon bence xiaomi black shark oyuncu telefonu bence kamerası da güzel seni ümez bi düşün derim. xiaomi türkiyede satılan bazı yerler var belki oralarda bulursun ya da izmir iletişim gibi yerlerde bulabilirsin.

Şuan Xiaomi Mi 8 kullanıyorum ve gayet güzel telefon ama şuan çok pahalı. Ben ön sipariş ile 3100 TL'ye aldım fakat sonrasında fiyatlar uçmuş. Kamerasını beğendim. Ben hem oyun oynuyorum hem de sosyal medyaya giriyorum ve rahatlıkla 1 günü çıkarıyor telefon. Fiyatlar böyle iken başka telefonlara bak derim. Çünkü 3600 TL'ye ithalatçı garantili cihaz almak saçma gibi.
Sahibindende yurtiçi kayıtlı 3000-3200 arasında var fakat sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı