Xiaomi Mi 8 Lite vs Xiaomi Redmi Not 7

Halil koç

Decapat
Katılım
20 Ekim 2018
Mesajlar
27
Telefon alacağım hangisini almalıyım? YouTube'daki karşılaştırma videolarına bakarsanız sevinirim.
Donanımları aynı.
Kameraları farklı ama performansları yani çekim kalitesi hemen hemen aynı. YouTube'daki videoda görebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum, ben memnunum ancak bir grubumuz var, oradaki çoğu kişi Note 7'ye geçmek istiyor. Sebepleri:
Daha dayanıklı,
Telefon uzun süredir güncelleme almıyor,
Google Cam kurulmuyor Mi8 Lite'a, ve bayağı farkediyor G Cam ile.
 
Bende bir iki güne alacağım. Xiaomi Redmi Note 7 alacagim. Neden dersen:
Telefon daha yeni mi 8 lite'a 1 yıl oluyor. Pili daha iyi. Geri kalan şeyler zaten mi 8 lite ile ayni fiyatları da ayni nerdeyse. Bu yüzden.
 
Redmi Note 7 vardı bende 12 gündür vardı. Kardeşime verdim kendime 5S almıştım. Redmi note 7 kamerasından tut, dayanıklılığına kadar çok iyi bir telefon.
 
Benim görüşüm olarak kardeşim telefonu yatakda zıplarken düşürmüştü. Parke sertti ve çarptı ekrana pek bişey olmadı bence iyiydi.

Peki Mi 8 Lite ile nasıl kıyasladınız? Yani Redmi Note 7'nin daha dayanıklı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz? Merakımdan soruyorum.
 
Benim görüşüm olarak kardeşim telefonu yatakda zıplarken düşürmüştü. Parke sertti ve çarptı ekrana pek bişey olmadı bence iyiydi.
O işler biraz da sans isi. Ben 4 yıllık vdf smart ultra 6'yi nerelerden düşürdüm hayal edemezsin :D. Hala tas gibi. Ama artik sikildim o yüzden Redmi'ye gececegim.
 
Alırken nereden alacaksın teknosa vb. yerlerden mi?Yoksa küçük telefonculardan mı?Eğer teknosa vb. yerlerden alıyosan sıkıntı yok fakat küçük telefonculardan alıyosan dikkatli olman gerek çünkü küçük telefoncular telefonu getirirken sıkıntı çıkasın diye rootluyolar ve böylece telefonun ana fiyatından 200-300tl daha ucuza satıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı