Xiaomi Mi 8 vs Xiaomi Pocophone F1

Rifat1212

Hectopat
Haftalardır araştırma içindeyim, gerçekten bir çıkmaza girdim. 5 senelik iPhone 5 telefonum ile artık yollarımızı ayırma vakti geldi. Bu iki telefondan birini almaya karar verdim. Aradaki fiyat farkına gerçekten değer mi bu cihazlar? Çok sık telefon değiştiren bir insan değilim, aldığım zaman bana izin verdiği yere kadar kullanmayı düşünürüm.
Şu anda Hepsiburada'da Mi 8 128 GB 3.170 TL, Pocophone F1 64 GB ise 2.539 TL.
Aralarında sanırım en önemli fark kamera ve ekran. NFC özelliğini ve kasa yapısını göz önüne almadığım için saymıyorum.
Açıkcası aradaki farkı karşılayacak bütçeye sahibim fakat sizin görüşleriniz benim için önemli. Eğer bu iki telefon arasında çok bir fark yok ise aradaki fiyat farkını başka ihtiyaçlarımda kullanmak isterim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımı aynı. Sadece tasarım ve kamera farklı sanırım. Bu iki şey için 500TL verilir mi diye soracaksan. Verilmez. Pocophone F1 güzel bir seçim.

Benim için kamera önemlidir, çok manzara fotoğrafı çekerim. Tabii bütçem de önemlidir. Telefona ihtiyacım olsa ve bütçe sorunum olmasa Mi 8 alırdım.

Size gelirsek ihtiyacın hangisi ise onu alın. Pocofone F1 kamera olarak eleştiri alan bir model. Kasa yapısı önemli değil demişsiniz. O zaman fiyat performans olarak F1. Kamerası bana yeterli gelir diyorsanız alınır, yerden yere vurulacak bir kamerası da yok bana göre. Biraz daha iyi olsun derseniz de Mi8.

Birçok başlıkta da belirttim, aynı çıkmazda kalıp Pocophone F1 de karar kıldım, pişman değilim fakat telefonu günlük kullanım dışında pek de kullanmadığımdan benim için gereksiz bir masraf oldu. Her ne kadar Mi 8 görüntü olarak daha iyi olurmuş desem de iyi ki onu almamışım demişliğim de var. Fakat daha uygun fiyatla Mİ 8 Lite alsaydım ki ben aldığım zaman henüz yoktu sanıyorum, 800 TL ye yakın bir meblağ da har vurup harman savurmalık cebimde kalacaktı.
Gerçekten bu meblağlara çıkmanıza gerek var mı önce bundan bir emin olun.

Benim için kamera önemlidir, çok manzara fotoğrafı çekerim. Tabii bütçem de önemlidir. Telefona ihtiyacım olsa ve bütçe sorunum olmasa Mi 8 alırdım.

Size gelirsek ihtiyacın hangisi ise onu alın. Pocofone F1 kamera olarak eleştiri alan bir model. Kasa yapısı önemli değil demişsiniz. O zaman fiyat performans olarak F1. Kamerası bana yeterli gelir diyorsanız alınır, yerden yere vurulacak bir kamerası da yok bana göre. Biraz daha iyi olsun derseniz de Mi8.

Selamlar, hocam Aasus Zenfone 5 kullandığınızı biliyorum diğer konunuzdan. Bu cihazla ilgili bir şey soracaktım. Hi-Fi / Hi-Res desteği olduğu yazıyor özelliklerinde ama bu cihaz hakkını veriyor mu? Ya da bir U11 kalitesi var mı kulaklıkta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pocophone F1 elinize gelince umarım 2500-2600 TL verdiğinize pişman olmazsınız. Fiyatına göre kasa kalitesi biraz kötü diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı