Xiaomi Mi 9T Alınır mı?

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendim iPhone 6S kullanmaktayım. Bu yıl 8. Sınıfa geçen kardeşimin bir telefon ihtiyacı var bu sebeple ona bir telefon sağlamak durumundayım. Ona 1500₺ civarında bir telefon alacağımıza kendi kullanmakta olduğum iPhone 6S modelini ona verip kendime Xiaomi Mi 9T modelini almayı düşünüyorum. Krediyle 3500₺ gibi bir fiyata tekabül ediyor sizce değer mi? Parasını hakeden bir telefon mudur? Bu fiyat bandından alabileceğim en iyi telefon bu mudur? Ve son olarak yaptığım şey mantıklı mı sizce? Yani 1500₺ gibi fiyat bandında kardeşime iPhone 6S’den daha iyi bir telefon sağlayabilir miyim yoksa yapmayı düşündüğüm durum en mantıklı çözüm müdür? Yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum.

Kardeşinize bağlı bir durum bu. Ben olsam 6S'i satar kardeşime Redmi Note 7 veya Meizu Note 9 alırdım. Diğer konuya gelecek olursak Mi 9T şuan fiyat performans bakımından alınabilecek en iyi telefonlardan biri. Gerek batarya gerek pop-up kamera gerek ekrandan parmak izi okuma falan derken bence o bütçeye bundan iyisi yok.

6S’i satsam bile alacağım telefonlar yine ikinci el olacaktır. Bilmediğim bir ikinci eldense bildiğim bir ikinci el kullanması daha iyi olur diye düşünüyorum. Xiaomi hakkında yorumunuz için teşekkürler.

İphone 6S bataryası tahminen ölmüştür kardeşinizi üzebilir.

Bence Meizu Note 9 bakabilirsiniz ikiniz için.
Evet bir nebze ölmüş durumda fakat zaten bu sene sınava gireceği için telefonla çok ilgilenmemesi açısından iyi olacaktır. Apple bir pil değişim programı getirirse uygun fiyata değiştirebilirim diye düşünüyordum. Bahsettiğiniz telefon nasıldır? Xiaomi Mi 9T ile kıyaslanabilecek bir segmentte mi?

Anneme mi 9 T aldım çok güzel bir cihaz ben mi 8 kullanıyorum kendi telefonum daha üst segment olmasına rağmen mi 9 T nin kameraları benimkinden daha iyi. Batarya performansı çok iyi. Ekranda parmak izi iyi çalışıyor. Snapdragon 730 işlemcisi mevcut hiç bir şekilde performansı üzmez. Bence o segmentteki en iyi cihaz. Kardeşine gelicek olursak 6s onu 2 sene götürür bence ama uygun fiyata satabilecekseniz eğer 1800 civarına redmi note 7 satın alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı