Xiaomi Mi A2 açılmıyor

Bu şekilde çift ile dokunacaklar
 

Dosya Ekleri

  • indir.jpeg
    indir.jpeg
    14,5 KB · Görüntüleme: 54
Telefoncunun birine götürdüm. Adam içini açtı bir iki vida söktü bu su geçirmiş anakart yanmış dedi. İçinden söktüğü 1 tane vidayı takmadı 😃 sonra şarj girişinin içinden de 1 tane vidayı takmadı bıraktı al dedi ücret falan almadı. Önereceğiniz telefoncu var mı Tarsus'ta?
 
Dostum aynı model bendede var aynı olay oldu 4 gün falan öyle kaldı sonra açıldı nasıl oldu anlamadım. Birde bende sürekli bazen ekran kendi kendine kilitleniyor ve tekrar açılıyor bu hiç dokunmadığım zamanlarda oluyor yabancı forumlardan falan uzun bir süre araştırdım genellikle şebekeden dolayı mobil veriden kaynaklanabileceğini söylemişler o yüzden uçak moduna alıyorum fakat yine aynı sorun devam ediyor sanırım sarja takınca geçiyor. Bu problem sende var mı?
Telefoncunun birine götürdüm. Adam içini açtı bir iki vida söktü bu su geçirmiş anakart yanmış dedi. İçinden söktüğü 1 tane vidayı takmadı 😃 sonra şarj girişinin içinden de 1 tane vidayı takmadı bıraktı al dedi ücret falan almadı. Önereceğiniz telefoncu var mı Tarsus'ta?
Birde anakart yandığından emin misiniz bendede aynısı olmuştu acaba benimkide su almış ve yanmış olabilir mi? Bence @Erdem Altunbaş 'ın dediği gibi kronik bir problemde olabilir.
 
Son düzenleme:
Dostum aynı model bende de var aynı olay oldu 4 gün falan öyle kaldı sonra açıldı nasıl oldu anlamadım. Bir de bende sürekli bazen ekran kendi kendine kilitleniyor ve tekrar açılıyor bu hiç dokunmadığım zamanlarda oluyor yabancı forumlardan falan uzun bir süre araştırdım genellikle şebekeden dolayı mobil veriden kaynaklanabileceğini söylemişler o yüzden uçak moduna alıyorum fakat yine aynı sorun devam ediyor sanırım sarja takınca geçiyor. Bu problem sende var mı?

Bir de anakart yandığından emin misiniz bende de aynısı olmuştu acaba benimki de su almış ve yanmış olabilir mi? Bence @Erdem Altunbaş'ın dediği gibi kronik bir problemde olabilir.

Bilemiyorum telefoncu 2-3 vida arakladı bıraktı bakamadım bile açılmış şekilde duruyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı