Xiaomi Mi A2 açılmıyor

Makaleler
40
Daha fazla  
İyi günler Xiaomi Mi 2 cıhazım açılmıyor. Normalde bunu babam bana getirdi zor iknalar sonrası anakart arızası var dendi. Telefoncuya hiçbir şeyden bahsetmedim sadece telefon birden kapandı dedim bataryadadır sorun dedi bir de size danışayım dedim. Sizce bunun sıkıntısı nedir şarja takdığım zaman arka kapakta nasıl desem bir hissiyat geliyor. Sanki ellediğim bölgeye elektrik geliyor gibi fakat elektrik çarpması gibi bir durumda yok.

İyi günler Xiaomi Mi 2 cıhazım açılmıyor. Normalde bunu babam bana getirdi zor iknalar sonrası anakart arızası var dendi. Telefoncuya hiçbir şeyden bahsetmedim sadece telefon birden kapandı dedim bataryadadır sorun dedi bir de size danışayım dedim. Sizce bunun sıkıntısı nedir şarja takdığım zaman arka kapakta nasıl desem bir hissiyat geliyor. Sanki ellediğim bölgeye elektrik geliyor gibi fakat elektrik çarpması gibi bir durumda yok.

Servise götürmenin faydası var.

Kasa metal ise anakart kasaya kaçak yapıyor olabilir söz konusu kaçak da anakart veya şarj entegresi arızası olduğunu gösterir onarımı yapılabilir fakat gittiğiniz yere göre uğraştırabilir batarya tamamen bitik olsa bile şarja takıldığında az çok tepki almanız gerekir.

Kasa metal ise anakart kasaya kaçak yapıyor olabilir söz konusu kaçak da anakart veya şarj entegresi arızası olduğunu gösterir onarımı yapılabilir fakat gittiğiniz yere göre uğraştırabilir batarya tamamen bitik olsa bile şarja takıldığında az çok tepki almanız gerekir.

Bilemiyorum dediğim gibi hocam bana anakart arızalı dendi fakat bir umut kullanmak istiyorum.

Şarja tak cihazı, 5 dakika bekle, ardından güç tuşuna şarjdayken bas. Tepki verirse batarya olma ihtimali var.

6 saat boyu şarjda durdu hiç tepki vermedi.

Umarım fazla tutmaz sınır 550 çünkü ya Reeder P13 Blue Max'ı yaptıracağım ya da bunu.

Xiaomi 33W şarj aleti var POCO X3 NFC'nin yanında verilen.

Şarj cihazı da telefonu yormuş olabilir eğer aynı değerlere sahip değilse.
Şarj cihazı da telefonu yormuş olabilir eğer aynı değerlere sahip değilse.

Serviste bu konuya da değinmeniz iyi olur.

Yazılımsal sıkıntısı olabilir bence cihazı hemen açtırmayın yazılım ile uğraşan bir dükkana gidebilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı