Xiaomi Mi Band 8 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2 yılı aşkın zamandır Mi Band 5 kullanıyorum. Mi Band 8'in Gold rengini de çok beğendim. Sizce alınır mı? Gerekli midir? Yani boşu boşuna para harcama olarak gözükür mü? Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. 2 yılı aşkın zamandır Mi Band 5 kullanıyorum. Mi Band 8'in Gold rengini de çok beğendim. Sizce alınır mı? Gerekli midir? Yani boşu boşuna para harcama olarak gözükür mü? Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Ben aldım her işimi görüyor içinde güzel oyunlarda var mükemmel bence. Anlatacak Bişey yok mi band 5 kullanmadım. Sorunuza gelirsek imkan el veriyorsa geç gerçekten güzel olmuş band 8.Sorun varsa sorabilirsin.

Hocam eğer almadıysanız tavsiye vereyim. Bende 2 senedir kullandığım Mi Band 5'ten geçtim. Gerçekten çok daha iyi bir şey Band 5'e göre. Ekranı çok büyük geliyor Band 5'e göre, menüleri çok akıcı, oyun falan da yüklenebiliyor. Yani geçilmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Yine de bütçenize kalmış eğer sizi zorlayacaksa 7 almanız daha uygun olur 2. el olarak 700 TL civarına garantili bulabilirsiniz. 7 ile arada çok çok bir fark yok sadece kordon yapısı değişmiş ekran 60Hz olmuş ve oyun vb. eklenmiş sadece. İsterseniz Band 5 ile yan yana fotoğrafını atabilirim.

@TacsizKralTR şu ekran var mı Mi Band 8'de?
resim_2023-10-18_143636358.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı