Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal güçlendirici alınır mı?

Kromish

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.420
Çözümler
5
Az önce açtığım konuda bunu önerdiler. Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü *kullanan* varsa birkaç sorum olacaktı. Wi-Fi'nin dibinde 7.1 Mbps internet alıyorum. Ev iki katlı olduğu için 2. kata maalesef çekmiyor. 7.1'in ne kadarını alabilirim sizce? 7.1 ile aynı hızda alamam değil mi? Bir de ürünü kullananların dediğine göre ara sıra internet bağlantısı gidiyormuş. Yeniden kurmak vs gerekiyormuş. Bu doğru mu, yardımcı olabilir misiniz?

Belirtmeyi unuttum. Evin 2. katında 7.1 Mbps'nin sadece 1.31'ini alabiliyoruz.
Az önce gördüğüme göre birisi şöyle demiş. İnternet'i "Çin" konumunda bağlamalısınız, yoksa olmaz. Çin'den bağlayınca da Wi-Fi'nin kendi interneti(ana internet) kesiliyor. Doğru mudur? Hocam parasını anca çıkardım. Sonradan sıkıntı olmasını istemediğim için bu kadar soru soruyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 aydır kullanıyorum. Hiç çekmeyen 2 oda artık full çekmeye başladı. Fakat ara sıra internet bağlantısı kesiliyor, max 1.5 dakika sonra tekrar geliyor. Fiyatına göre gayet iyi, tavsiye ederim.

Evet bölgeyi Çin yapmak gerekiyor ama önemli bir şey değil.

Aynı hızı büyük ihtimalle alamazsınız.
 
Wifi menzil genişletici kullanmanı tavsiye etmiyorum. Onun yerine 2. kata kablo çekip access point takarsan çok daha stabil bir internet alırsın. Bu güne kadar tp-link’in 5 farklı menzil genişleticisini denedim. Genelde hepsi internet hızını yarı yarıya düşürüyor.
 
Çok rahat alabilirsin hatta hızı bile arttırıyor kullanıyorum çok memnunum. Tek sıkıntı bölgeyi Çin'e ayarlaman lazım bir de bazen IP adresi bulamıyor onun dışında gayet güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı