Xiaomi Redmi 8 vs GM9 Pro

mikewazowski

Kilopat
Merhaba. Bu iki telefon arasında kaldım. Çok fazla telefon kullanmayacağım için batarya önemli değil fakat en az 3500 mAh olsa iyi olur. Karşılaştırmalara falan baktığımda Redmi 8'e büyük farklar atıyor (Batarya dışında). Sizce hangisini almalıyım?

İkisi arasından GM9 PRO açıkça daha iyi bir cihaz. Bu iki cihaz yerine güncel modellere yönelmeni tavsiye ederim. Redmi Note 8, A3 ve Realme 3 PRO modellerine bakabilirsin.
Hocam saydığınız telefonlar bütçemi aşıyor. 1300 TL civarlarında telefon arıyorum. Mi A2 Lite nasıldır?

A2 Lite eskidi bence alınmaz. Realme 5i modeline bakabilirsin. 5i modeli de bütçeni 100 TL aşıyor maalesef. GM9 PRO kamera, ekran, batarya ve donanım olarak hala yeterli bir cihaz, artık güncelleme almayacak buna göre karar vermelisin. Note 6 PRO, M20 modeline de bakabilirsin.

Sana şöyle izah edeyim:
Gm markası ucuz ve günümüze uyan telefonlar yapmaya çalışan bir marka fakat Allah o markanın belasını vere emi. Gm5plus kullandım 1 sene civarı İllallah ettirdi, telefon sarardı, bataryası bozuldu, çitaları koptu ve ben telefonu çok nazik kullandım. Bu sorun tüm gmlerde varmış malzeme kalitesinden kaynaklı bir sorun bu.
Gelelim telefon tavsiyesine. İllaki 1300tl ye telefon alıcaksan çinli marka öneririm realme, redmi vb ya da samsung a20 alabilirsin. Ben şahsen 1300tl olan paramı harcamadım 1 ay bekleyip redmi note 8 aldım harika bir telefon en az 4 sene modası geçmez. Kamera performansı harika, oyun performansı harika, hafıza ve ram 4/64 harika, batarya 4000 mah çok kullanmazsan 2 gün yeter ve gerçekten masaya koyunca telefon t*ş*klı duruyor:) gorilla glass
5 de telefonu çizilmelere ve darbelere karşı iyi koruyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00