İnceleme Xiaomi Redmi 9A

Aynı telefonu arkadaşım kullanıyor telefonda gezinirken bile gözle görülür kasma var oyunları 5 FPS'de oynuyor. (abartmıyorum)

Ayrıca plastik kasası o kadar kaliteli değil.

Bende geçici olarak Redmi Note 7 var ROM atmadığım halde gözle görülür kasmalar vardı ROM ve kernel atınca fişek gibi cihaz oldu.

5000 olmasının pek bir önemi olmadığını vurguladım. Bu arada amiral gemisi falan da yok. 12 Pro ile dalga geçiliyor. Ucuz diye kullanıcı kitlesi fazla. iPhone falan övmedim bu arada.

5000 olmasının pek bir önemi olmadığını vurguladım. Bu arada amiral gemisi falan da yok. 12 Pro ile dalga geçiliyor. Ucuz diye kullanıcı kitlesi fazla. iPhone falan övmedim bu arada.
Amiral gemisi yok mu? 13 Ultra??? 12 serisi?? Adamların haberleri çıktı 1 yılda 10 amiral gemisi yayınlandı diye. Siz nerede yaşıyorsunuz? Ayrıca 5000 mAh olmasının gayet önemi var. 2 yıla kadar 3000 mAh olan bir telefonla can çekişiyordum. İPhone övdünüz zaten demedim, İPhone fanları Xiaomi'nin konusu açılınca kendi eksiklerini unutuveriyorlar, ondan bahsettim. Ayrıca Xiaomi'nin pahalı telefonları da var, ama alıcısı yine fazla.

Hangisinin alıcısı fazla? O 13 Ultra falan dediğin telefonlar S serisinin yanında hiçbir şey değil ve kimse tercih etmiyor. 3000 mAh'lık telefonlar daha iyi gidiyor bu Redmi çöpünden. @Umut Nas

Hangisinin alıcısı fazla? O 13 Ultra falan dediğin telefonlar S serisinin yanında hiçbir şey değil ve kimse tercih etmiyor. 3000 mAh'lık telefonlar daha iyi gidiyor bu Redmi çöpünden.
Öyle mi? O zaman ben size eski P Smart 2018 telefonumu vereyim de kullanın. Bakın bakalım Instagrama kaç saatte giriyorsunuz. 13 serisini alan 50 kişi tanıyorum, satışları da gayet fazla. Tabi Ultra serisi ülkemizde yok.

Redmı 9A beş para etmez. Az daha koyun Note 10 Pro var yurt dışı. Hiç koyamam derseniz yine daha düzgün redmiler var. Bu tarz bütçelerde garantiye falan takılmayın kaçak alın geçin. Şarj konusunda bende Redmı Note 11 Pro var 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok neredeyse ilk gün ayarında zaten çok hızlı şarj oluyor.

Ben 10 veya 11 alamadım, şu an bütçem yetmedi o yüzden 9 alacaksam bari T alayım dedim. 9T eski olsa da hala performanslı çalışıyor. Ama dediğiniz doğru, 9A çöp.

Redmi'nin C ve A serisi oldukça kötüdür.

Hangisinin alıcısı fazla? O 13 Ultra falan dediğin telefonlar S serisinin yanında hiçbir şey değil ve kimse tercih etmiyor. 3000 mAh'lık telefonlar daha iyi gidiyor bu Redmi çöpünden. @Umut Nas
Rezalet yazılımı var. İsterse SD8GEN3 koysun yine almam.

Durum güncellemesi: Telefonu hafif bükünce telefonun paneli düzeldi ekranda artık kasma sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…