Xiaomi Redmi Airdots alınır mı?

AxisVg

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
348
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralar sık sık spor salonuna gidiyorum ve ara sıra bisiklet sürüyorum. Kablolu kulaklık artık benim için eziyet olmaya başladı. Airdots sanırım en fiyat performans Bluetooth kulaklık. Sizce almak mantıklı olur mu?
 
Eğer sporda kullanacaksanız tam kablosuz değil de tasmalı olarak tabir edilen kulaklıklardan kullanmanız daha doğru olacaktır. Güvenerek önerebileceğim bir markadır Jabra. Bu kulaklığı kullanmadım ancak yorumlarından ve fiyatından öteri öneriyorum. Kendinizde araştırıp benzeri bir kulaklık bulabilirsiniz.
 
Bu aralar sık sık spor salonuna gidiyorum ve ara sıra bisiklet sürüyorum. Kablolu kulaklık artık benim için eziyet olmaya başladı. Airdots sanırım en fiyat performans Bluetooth kulaklık. Sizce almak mantıklı olur
Ben de spor için aldım ama Airdots yerine haylou gt 1 plus önerdiler çok memnunum hiç kulağımdan düşmüyor ses kalitesi airdotstan daha iyi. Haylou almanızı öneririm. Haylou GT1 Plus TWS IPX5 Kablosuz Kulak İçi Dokunmatik Kontrol Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
 
Trendyol'dan almayı planlıyorum. Önerdiğiniz bir mağaza varsa link atabilir misiniz?


Değerlendirmeler iyi olduğu için bunu seçtim. Ben şahsen tanıdığım telefoncudan aldım. Elden almanızı öneririm, hatta mümkünse test edin.
 

Değerlendirmeler iyi olduğu için bunu seçtim. Ben şahsen tanıdığım telefoncudan aldım. Elden almanızı öneririm, hatta mümkünse test edin.
Hocam kendi sitesi harici alınmasını kesinlikle önermiyorum. Telefoncudan bakarak alınabilmesi de iyi olur.
 
Hocam illa Airdots almak zorunda değilseniz spor için QCY T6 kulaklığına da bakabilirsiniz. Ayrıca ses profili bundan çok daha iyi olan ve aynı tarzda olan kulaklıklar da var. Bunlardan birisi de Haylou GT1 Plus.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı