Çözüldü Xiaomi Redmi Note 10S Android 13 TWRP nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArthurMorgan33

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir sürü rehber gördüm fakat hepsi Android 12 için. Benim telefonum Android 13, bootloader kilidini açtım. Yardım edebilir misiniz?
@YZBruh

Çözüm
Hocam ilk dosyanın linki ölmüş, hepsinin hatta.

Bende dosyalar olması gerek. Bana zaman verin.

Hocam ilk dosyanın linki ölmüş, hepsinin hatta.

Hocam o rehber yerine Rehber - Redmi Note 10S Brick Redmi Bootloop ( Bypass ) bu rehberi kullanın

Bu rehber attığım dosyalarla uyuşuyor. Bunu kullanmanız gerek @ArthurMorgan33
TWRP yükledim şu an, Magisk'i yükleyeceğim.

Hocam Magisk'i yükledim TWRP yükledim fakat şu an telefon açıldığında otomatik TWRP ekranına atıyor, ne yapacağım? @Ali_Toprak @Taylor Swift Fan Cl
Çıldıracağım şimdi yine Fastboot'ta kalıyor cihaz...
Kendi kendine TWRP silindi sanırım, anlamadım.

Son düzenleme:
TWRP yükledim şu an, Magisk'i yükleyeceğim.

Hocam Magisk'i yükledim TWRP yükledim fakat şu an telefon açıldığında otomatik TWRP ekranına atıyor, ne yapacağım? @Ali_Toprak @Taylor Swift Fan Cl
Çıldıracağım şimdi yine Fastboot'ta kalıyor cihaz...
Twrp format data yapıp yeniden rom kurun, reboot recovery deyip sonra da magisk kurun. Sonra cihazı açın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve magisk için Android sürümü seçeneği yok.
Android sürümü sorma sebebim her TWRP imajı her Android sürümle uyumlu değildir. Her güncel Magisk zipi de her imajda başarılı kurulamıyor. Arkadaş zaten telaşlı şekilde bir şeyler deniyor, başarısız sonuç alıp morali bozulmasın diye ayrıntıya girip sordum. Sürümünü öğrenip genel geçer bir zip verecektim, dosya paylaşımı kabul etmeyince site halihazırda dışarıda da işim olduğu için link de atamadım. Merak etmeyin, ben de biliyorum Android seçeneği olmadığını. Bu konularla ilgili hasır neşir olan birisinin de neden sorduğumu anlayacağını düşünürüm.

Android sürümü sorma sebebim her TWRP imajı her Android sürümle uyumlu değildir. Her güncel Magisk ZIP'i de her imajda başarılı kurulamıyor. Arkadaş zaten telaşlı şekilde bir şeyler deniyor, başarısız sonuç alıp morali bozulmasın diye ayrıntıya girip sordum. Sürümünü öğrenip genel geçer bir ZIP verecektim, dosya paylaşımı kabul etmeyince site halihazırda dışarıda da işim olduğu için link de atamadım. Merak etmeyin, ben de biliyorum Android seçeneği olmadığını. Bu konularla ilgili hasır neşir olan birisinin de neden sorduğumu anlayacağını düşünürüm.

Zaten şimdiki attığım OFox sürümü tüm MIUI-AOSP sürümüne uyumlu. Artık onu düşünmemize gerek yok :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı