Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Bütçe
11k

barışarslan

Centipat
Katılım
10 Nisan 2023
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı? Size de sormak isterim, kullanan varsa veya bilgili bir kişi. Bütçem aşağı yukarı 11k başka öneri varsa olur.
 
Kamera konusunda biraz kötü ama çok öyle fotoğraf hevesiniz yoksa pil ve performans açısından gayet f/p bir ürün alabilirsiniz.
 
Xiaomi Turkiye Garantili olarak satan bir satici bulunmadigi icin Ithalatci Garantili olarak almak buyuk bir risk, bu sebeple tavsiye etmem. Adam gibi Xiaomi Turkiye Garantili saticisi olsa A34'u ve A54'u piyasadan silecek kadar kaliteli bir cihaz yoksa.
 
Asıl kullanım amacınız ne olacak onu belirtirseniz iyi bir öneri veya değerlendirme yapabiliriz. Güzel telefon ama Mediatek işlemciler bana şarj konusunda hiç tatmin edici gelmiyor. Sıfır piyasası biraz uçuk şu sıralar daha geçen gün anneme yenilenmiş 7000'e A71 aldım. İşlemcisi, ekranı ve şarjı mükemmel. Fotoğraf çekişinden memnun 30FPS video kaydetmesi dezavantaj ama başka modellere bakabilirsiniz. Kozmetik durumu mükemmeldi aldığımız ürünün ve jelatinleri sökülmemiş parça değişim yapılmamış ürün geldi. Kutu içinde yenilenen parça bilgisi verilmesi güzeldi. Buna göre yenilenmiş telefonlardan Snapdragon işlemcili telefonlar önerebilirim.
 
Asıl kullanım amacınız ne olacak onu belirtirseniz iyi bir öneri veya değerlendirme yapabiliriz. Güzel telefon ama MediaTek işlemciler bana şarj konusunda hiç tatmin edici gelmiyor. Sıfır piyasası biraz uçuk şu sıralar daha geçen gün anneme yenilenmiş 7000'e A71 aldım. İşlemcisi, ekranı ve şarjı mükemmel. Fotoğraf çekişinden memnun 30FPS video kaydetmesi dezavantaj ama başka modellere bakabilirsiniz. Kozmetik durumu mükemmeldi aldığımız ürünün ve jelatinleri sökülmemiş parça değişim yapılmamış ürün geldi. Kutu içinde yenilenen parça bilgisi verilmesi güzeldi. Buna göre yenilenmiş telefonlardan Snapdragon işlemcili telefonlar önerebilirim. Aasıl kullanım amacım sosyal medya ufak oyunlarda kasma donma olmaması beni uzun yıllar götürmesi fotoğraf ve video cekmek benim için cok ön planda değil.

Asıl kullanım amacım sosyal medya ve pubg codm tarzı oyunlarda kasma donma olmaması ve beni uzun yıllar götürmesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı