Xiaomi Redmi Note 4 LCD + Dokunmatik Ekran Değiştirme

Mami0758

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce telefonu yüksekten düşürdüm ekranı kırıldı. Neyse daha önce Huawei Honor 7 gibi telefonların ekranlarını değiştirdim az çok tecrübem var, şimdi ekranım kırıldı dokunmatiğimde sıkıntı yok ama ekranın yarısı siyah görünüyor yani iç ekranı da kırıldı, şimdi sormak istediğim;

Bu ürünü alsam sorunum çözülür değil mi? Yani iç ekranla birlikte mi gelecek bu ürün
? Ya da hangi parçayı almam gerekiyorsa siz söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce telefonu yüksekten düşürdüm ekranı kırıldı. Neyse daha önce Huawei Honor 7 gibi telefonların ekranlarını değiştirdim az çok tecrübem var, şimdi ekranım kırıldı dokunmatiğimde sıkıntı yok ama ekranın yarısı siyah görünüyor yani iç ekranı da kırıldı, şimdi sormak istediğim;

Bu ürünü alsam sorunum çözülür değil mi? Yani iç ekranla birlikte mi gelecek bu ürün
? Ya da hangi parçayı almam gerekiyorsa siz söyleyin.
Kargo ile yollayın cidden işlerini kaliteli yapıyorlar aynı gün içerinde kargoya veriyorlar
https://www.gsmiletisim.com/urun/xiaomi-redmi-note-4-ekran-degisimi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı