- Makaleler
- 3
Bende arayüzü sevdimArayüzünün aşırı çirkin olduğunu düşünüyorum. Sırf arayüzünden dolayı almaktan vazgeçtiğim bir cihaz. Ayrıca fanboy/girlleri (henüz kadın fan görmedim) de cabası.
Bende arayüzü sevdimArayüzünün aşırı çirkin olduğunu düşünüyorum. Sırf arayüzünden dolayı almaktan vazgeçtiğim bir cihaz. Ayrıca fanboy/girlleri (henüz kadın fan görmedim) de cabası.
Bir Samsung etmiyor be. (((( :Bende arayüzü sevdim![]()
Evet, buydu.Eki Görüntüle 435964
Böyle birşey sanırım.
Ben de tam tersini düşünüyorum, arayüz çok pratik ve bir sürü işe yarar özellik bulunuyor. 3 yıl kadar Samsung kullandım ama MIUI çok başkaArayüzünün aşırı çirkin olduğunu düşünüyorum. Sırf arayüzünden dolayı almaktan vazgeçtiğim bir cihaz. Ayrıca fanboy/girlleri (henüz kadın fan görmedim) de cabası.
Redmi 7 ve Redmi Note 7 ayrı cihazlar, orada da 1200-1300 arası olan Redmi 7.Doğru değil, 1750 TL'ye 64 GB Redmi Note 7 bulunuyor. Hatta 32 GB'likleri 1200-1500 TL'ye falan bulunuyor.
Eki Görüntüle 435955
Evet, dikkatimden kaçmış kusura bakmayın.Redmi 7 ve Redmi Note 7 ayrı cihazlar, orada da 1200-1300 arası olan Redmi 7.
Bence ediyor. Hatta daha bile iyi. Sana göre değişir, bana göre değişir.Bir Samsung etmiyor be. (((( :
Arkadaş zaten 1700 tl civarına note 7 bulunuyor demiş ve resimdeki en üstteki sitede satılan 4/64 redmi note 7 modeli.Redmi 7 ve Redmi Note 7 ayrı cihazlar, orada da 1200-1300 arası olan Redmi 7.
Bende Mi 8 Lite alıcaktım fakat Note 7 daha cazip geldi.Şuan telefon piyasasına pek hakim değilim ama özellik olarak en son f/p telefondu ama note 7 yerine mi 8 lite aldım ben. Yalnız xiaomi nin yazılımsal olarak biraz sorunları var ama kullanıma etkisi çok az oluyor. Daha çok android arayüzlü telefonlara yönelsen daha iyi olur ama bütçen varsa yoksa xiaomi güzel tercih.
Bende Mi 8 Lite alıcaktım fakat Note 7 daha cazip geldi.Şuan telefon piyasasına pek hakim değilim ama özellik olarak en son f/p telefondu ama note 7 yerine mi 8 lite aldım ben. Yalnız xiaomi nin yazılımsal olarak biraz sorunları var ama kullanıma etkisi çok az oluyor. Daha çok android arayüzlü telefonlara yönelsen daha iyi olur ama bütçen varsa yoksa xiaomi güzel tercih.
Farklı şeylerden kısıyor ilginçXiaomi nedense çoğu telefona donanımı dayıyor ama NFC koymak zor geliyor. Çoğu telefonuna bakıyorum NFC yok. Acayip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.