Xiaomi Redmi Note 8 Pro Şarj Sorunu

MrFinBlack

Kilopat
Katılım
11 Mart 2015
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Telefonu alalı daha 2 gün oldu ama 4500 mAh'lık bir telefona göre şarjı fazla gidiyor sanki. Genelde internette dolanıyorum ve Kafa Topu 2 oynuyorum çok yüksek özellikli bir oyun değil. Sizce bu değerler normal mi? Yoksa cidden bir sıkıntı mı var? Ona göre garantiye yollayacağım. Bir de telefonun ekranını temizlemek amacıyla beze biraz sentetik tiner döküp ekranı hafifçe silmiştim bir zararı olmuş mudur? Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_2019-12-21-20-53-23-051_com.miui.securitycenter.jpgScreenshot_2019-12-21-20-53-45-411_com.miui.securitycenter.jpg
 
Bana göre bir sıkıntı varmış gibi geldi. A50 kullanıyorum. Opsu! oynuyorum, 2 saat gibi bir süre müzik dinliyorum, genellikle wp ve instagramdayım gece %20-25 şarjım oluyor.
 
İlk günlerde böyle oluyor bildiğim kadarıyla. İki hafta içerisinde düzelmezse eğer garantiye götür.
Bir arkadaşımda S10e vardı ve o da ilk aldığı gün bundan şikayetçi olmuştu. Ama şu an yoğun kullanımda bile 1.5 günü çıkarıyor.
 
A50 parmak izi idare ediyormu bende alacağım önerirmisin .
İdare ediyor mu derken? Ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcısı var. Senin parmağın dışındaki parmakları tanımıyor. Parmam izi tarayıcısı baya güvenlikli. Tek sıkıntısı elinde ufacık toz olsa bile onu tarıyor ve kilidi açmıyor.
 
3 haftadır Note 8 Pro kullanıyorum aynı değerleri alıyorum. ips panel ve 12 NM işlemci kullandıgı için normal .
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı