Custom ROM Recovery Xiaomi Redmi Note 8'e LineageOS 18.1 kurulumu nasıl yapılır?

VinsmokeSanji

Hectopat
Daha fazla  
MIUI'den Lineage 18.1'e geçeceğim. Daha önceden hiç ROM kurulumu yapmadım ve yapay zekadan biraz yardım aldım; fakat 2 farklı yapay zeka sohbeti beni ikileme soktu. Ben seçtiğim yolu buraya yazacağım. Cihazın kilidinin açılmasına yaklaşık 5 gün var fakat ben şimdiden yapacağım işlemleri buraya yazıyorum ki sizden de yardım alabileyim. TWRP'yi "fastboot boot" komutuyla çalıştıracağım ve geçici TWRP açılmış olacak. Daha sonra "wipe" seçeneğinden "format data"yı seçip "yes" yazacağım. Bu işlemden sonra "reboot recovery" yapmayacağım çünkü yaparsam cihazın açılmama durumu varmış geçici TWRP'den dolayı. Daha sonra "adb push" komutu ile GApps ve ROM'u telefona aktarıp, "install" seçeneğinden önce ROM'u sonra GApps'ı kuracağım. Bu işlemden sonra da "reboot system" yaparak cihazı kullanacağım. Eğer atladığım bir şeyler varsa ya da yanlış gördüğünüz bir işlem varsa yazarsanız çok sevinirim, okuduğunuz için teşekkürler.

Yapay zekaya gerek yok. Komutu yanlış verse cİhazı hard brick yapabilirsiniz. MIUI Türkiye Forum'da Note 8 için çokça ROM/Recovery yükleme rehberi var. Oraya göz atın.

Yapay zekaya gerek yok. Komutu yanlış verse cİhazı hard brick yapabilirsiniz. MIUI Türkiye Forum'da Note 8 için çokça ROM/Recovery yükleme rehberi var. Oraya göz atın.
Siteye kayıt oldum ve forumdan banlandım. Yani bir şey de yapmadım sitede dolandım sadece. Yardım kısmında da şu maddeyi gördüm. İlginç.
  • Forum yönetimi herhangi bir sebep ile kayıt işleminize onay vermeme hakkını saklı tutmaktadır.

Siteye kayıt oldum ve forumdan banlandım. Yani bir şey de yapmadım sitede dolandım sadece. Yardım kısmında da şu maddeyi gördüm. İlginç.
  • forum yönetimi herhangi bir sebep ile kayıt işleminize onay vermeme hakkını saklı tutmaktadır.

Kullandığınız IP adresinden veya VPN kaynaklı bir durumdan ban yemiş olabilirsiniz. Daha önce hesap açıp o hesapta başka bir nedenden ban yediyseniz yeni hesabınız keşfedilmiş olabilir. Forum yönetiminde çalıştım, durduk yere kimseye ban atacak değiller. :)

Kullandığınız IP adresinden veya VPN kaynaklı bir durumdan ban yemiş olabilirsiniz. Daha önce hesap açıp o hesapta başka bir nedenden ban yediyseniz yeni hesabınız keşfedilmiş olabilir. Forum yönetiminde çalıştım, durduk yere kimseye ban atacak değiller. :)

Dediğiniz gibi VPN açık kalmış 😭 Ahını aldık adamların. Neyse yeni bir hesap açayım bari. Cevaplar için teşekkür ederim bu arada. CrDroid'in kendi sitesinden crDroid 11 kurmaya karar verdim. Dosyaları falan her şey hazır bir TWRP yükleme olayı var telefona o da hallolursa gerisini rahatça hallederim diye düşünüyorum.

Çok şükür telefona ROM'u kurabildim ve bir uygulama dışında tüm uygulamalar çalışıyor. WhatsApp kurulmuyor. İnternette biraz araştırdım ve root gerekiyormuş. :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı