Xiaomi Redmi Note 9 Pro bildirim tekrar tekrar geliyor

AspyndoR

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Merhaba, Redmi 9 Pro kullanıyorum ancak WhatsApp uygulamasında bir mesaja görüldü yapmadıkça 3-4 dakika içinde tekrar geliyor bildirimi, beni mecburen görüldü bırakmaya zorluyor ve bu da canımı sıkmaya başladı, mavi tiki de kapatmak istemiyorum, bunu nasıl engellerim? Aynı sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için şu an bildirim normal. M51 kullanıyorum. Cihazlarının yazılımı ile alakalı olmalı. MIUI zaten yeterince çöp bir yazılım ancak EMUI nasıldır bilmiyorum.
Whatsapp kaynaklı olmalı.
Bilerek bakmadığım mesajın bildirimini 100 kere gönderemeye başlayınca, görüldü bilgisini kapatmak zorunda kaldım.
Cihazım Huawei.

Merhaba, Redmi 9 Pro kullanıyorum ancak WhatsApp uygulamasında bir mesaja görüldü yapmadıkça 3-4 dakika içinde tekrar geliyor bildirimi, beni mecburen görüldü bırakmaya zorluyor ve bu da canımı sıkmaya başladı, mavi tiki de kapatmak istemiyorum, bunu nasıl engellerim? Aynı sorunu yaşayan var mı?
Hocam merhabalar bende ayarı bulmuştum kaybettim sonra, siz bulabildiniz mi nasil kapatabiliriz ?
Bu işkenceyi kapatmıştım bir ayar ile ama 15 dakikadır arıyorum ve bulamıyorum...
Hocam bulabildiniz mi ayarı ?
Lütfen yardım edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı