Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max mi yoksa Redmi Note 8 Pro mu?

Arkadaşlar, bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? (Note 9 Pro Max yakında ülkemize gelecek)

Redmi Note 8 Pro tamamen fiyat performans ürünü alırsan pişman olmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? (Note 9 Pro Max yakında ülkemize gelecek)
Hocam Redmi Note 9 Pro daha yeni bir işlemci kullanıyor. Bir tık daha iyi. Ne zaman çıkcağı belli değil ama çok acelen yoksa 1-2 ay daha bekleyebilirsin. Aşağıdaki linkte arkadaş Redmi Note 9 Pro' nun işlemcisini anlatıyor, orayı oku, sana yardımcı olur.

Peki Xiaomi Note 8 Pro'yu ülkemize 2500 TL olarak getirdi. Note 9 Pro neden bu kadar ucuz. Ya da vergilerle falan mı Note 8 Pro'nun fiyatı arttı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki xiaomi note 8 proyu ülkemize 2500 tl olarak getirdi.note 9 pro neden bu kadar ucuz.Yada vergilerle felan mı note 8 pronun fiyatı arttı
İlkte piyasaya ucuz fiyatlarla satıyorlar sonradan arttırıyorlar fiyatı. Eğer fiyattan çekiniyorsan redmi note 8 al proyla arasında o kadar fark yok performans olarak aynı gibiler.

Acelesi yoksa note 9 pro nun gelmesi beklenebilir. Note 8 pro şu an alınsa kullanıcısını üzmez ama note 9 pro nun fiyatı selefi civarında olursa 9 terih edilmeli bence. Mediatek performans konusunda geri kalmasada verimsizliği beni rahatsız edici seviyede note 9 pro varke. Burada ki karşılaştırmadan sonra daha bir göze batar oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı