Cingöz Recai
Hectopat
Ghost screen çok var.
Yok hocam ne rahatsızlığı.Redmi Note serisinde hepten sorun var. Alanlar 1-2 gün kullanıp çok iyi diyorlar. Alternatif olarak arkadaşların attığı gibi Poco 3 nfc var, @hahahahah hocamız kullanıyor(rahatsız ettiysem özür dilerim)
Şuraya kişisel incelememi bırakayım.Ghost screen çok var.
fiyat/performans oranı çok yüksek bir telefon.
Konuya bir açıklık getireyim, 3200 bütçen varsa alma. Bizim yakına aldırdım, memnun ben de test etmiştim güzel telefon. Niye almamalısın, çünkü Poco X3 var aynı fiyata.
![]()
Poco X3 NFC 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Poco X3 NFC 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Evofone harika bir teknik servis olmasa da berbat da değil, zaten sorun yaşacağını düşünmüyorum.
Hayırlı olsun. Redmi Note 9S pek alınası bir telefon değil.![]()
Poco X3 NFC 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Poco X3 NFC 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Poco X3 NFC varken Xiaomi tarafında Note 9S biraz eski bir cihaz olarak kalıyor. Önerim Poco X3 NFC.
Redmi Note serisinde hepten sorun var. Alanlar 1-2 gün kullanıp çok iyi diyorlar. Alternatif olarak arkadaşların attığı gibi Poco 3 nfc var, @hahahahah hocamız kullanıyor(rahatsız ettiysem özür dilerim)
Yok hocam ne rahatsızlığı.
Şuraya kişisel incelememi bırakayım.
POCO X3 NFC İncelemesi
Merhabalar, bugün birkaç gün önce almış olduğum POCO X3 NFC hakkında inceleme yapacağım. Umarım bütçesi bu seviyede olan arkadaşlar için yol gösterici bir inceleme olur. Şunu söylemeliyim ki bu inceleme ağırlıklı olarak öznel fikirlere dayanacak. Teknik bilgileri öznel yorumlarıma dayanarak...www.technopat.net
Ben tercih etmezdim hocam. Panel kalitesi kötü, ghost screen sorunları olduğu söyleniyor. Malzeme kalitesi çok düşük, kamera kapağı yerinden çıkıyor. Kamera kalitesi (özellikle video) iyi değil.
Herkes gibi ben de Poco X3 NFC öneririm, fiyat/performans oranı çok yüksek bir telefon.
Hocalarım, Poco X3 NFC'nin 128GB olanı 3199 lira, Note 9S ise 2900 lira. Aradaki 300 liralık farka değer mi sizce? Benim gördüğüm kadarıyla ekranı 120 Hz ve bataryası biraz yüksek. Ancak malzeme kalitesi gibi farkları internette bakarak farkedemeyebilirim.Poco X3 nfc veya Realme 7 daha güzel.
Fiyat performansı düşük bir telefon çünkü fiyat/performansın yüksek olması için fiyatın yüksek performansın düşük olması gerekir.
Değer.Aradaki 300 liralık farka değer mi sizce?
SoC farkı da var.Benim gördüğüm kadarıyla ekranı 120 Hz ve bataryası biraz yüksek.
Malzeme kalitesi olarak aynısının laciverdi işte, Note 9S neyse X3 NFC'de o.Ancak malzeme kalitesi gibi farkları internette bakarak fark edemeyebilirim.
MIUI 12 var, evet.Bir de bu Poco'da MIUI mi var, ne vardı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.