İyi olduğunu nereden çıkardınız? Belki ürünü elinize bile almadınız ancak ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. O ürüne laf geldiğinde anında cevap verme isteği geliyor ise bilin ki fanboy sizsiniz.
Bir cevapsız yazı daha.Etiketlediğiniz için sağ olun hocam.
Hocam 8 Pro ile Realme 7'yi karşılaştırırsak Realme 7 güzel bir fark atar 9S ile Realme 7'yi karşılaştırırsak ise şöyle olur;
Realme 7 mediatek bir işlemci kullanılıyor. Cidden ben de ön yargılıydım hocam ama @Shenzhenn hocam karşılaştırma videolarını attı. Mediatek işlemcilerin (bu arada Türkiye de satılan telefonlarda G95'i tek kullanan Realme 7 yani Realme 7'yi uzun süre kullanmadan kimse mediatek alınmaz demesin) sorun çıkarma nedenlerinin geneli ısınmadır ama karşılaştırma da POCO X3 de Realme 7 de aynı sıcaklıktaydı. Biri yazılımı ile batırıyor diğeri yazılımı ile kurtarıyor diyebiliriz kısaca.
Hocam siz bir şey yazınca kaçanlara pek bakmayın. Karşı argüman sununca cevap vermiyorlar o olay hiç yaşanmamış gibi yapıyorlar. Kısaca fanboyluk yapıyorlar ve onlara karşı çıkan herkese karşı argüman sunmak yerine fanboy o deyip işin içinden kurtulmaya çalışıyorlar.
Kendim Note 9S kullanıyorum 2500'e almıştım. Ben Max 2500'e çıkartabildiğim için almıştım. Eğer ki 100 lira arttırabilseydim o anki aklımla büyük ihtimal Realme 7'ye alırdım. Sizin büyük ihtimal arttırma fırsatınız var eğer ki yazılımsal, kronik sorunlu bir cihaz istemezseniz Realme 7,
Mediatek kötü diyen Realme 7 de kronik sorun var diyen ama 9S in kronik sorunlarını söylemeyen fanboyları takarsanız 9s.
Kimse bana burada fanboy değilim demesin Realme 7'nin bataryası düşük deyip 9S i önerdikten sonra pek saygım kalmadı o fanboy değilim diyecek kişiye.
Xiaomi POCO X3 1.30 saat içerisinde tam şarj oluyor, Xiaomi Note 9S'in 65 dakika içerisinde tam şarj olabileceğini sanmıyorum.
Xiaomi Note 9S'in şarj süresini sizinle paylaştım.33W hızlı şarj özelliğine sahip cihaz sadece 65 dakika içinde %100 şarj oluyor. %62 şarj seviyesi için cihazın 30 dakika şarjda kalması yeterli.
![]()
POCO X3 NFC Türkiye'de satışa çıkıyor: İşte özellikleri ve fiyatı
Xiaomi'nin POCO çatısı altında ürettiği yeni akıllı telefonu POCO X3 NFC, Türkiye'de satışa sunuluyor. İşte cihazın özellikleri ve şaşırtan fiyatı...www.google.com
Note 9S 18W la şarj oluyor 1.30 2 saat arası değişir diye düşünüyorum.
İşlemci performanslarını da başka bir konuda paylaştım, şimdi telefonda olduğumdan dolayı bulmakla uğraşamam.@Shenzhenn X3'ün 6K mAh pili var 1 ve 1 saat 33 dakikada doluyor. Realme 7 çöpünün ise 5K mAh pili var ve 1 saat 4 dakikada doluyor. Ufak bir matematik yaparsanız anlarsınız, X3 aslında daha hızlı şarj olacaktır.
Ek olarak şarj süresine bakarak telefonları kıyaslıyorsunuz, ne diyeyim.
@Shenzhenn X3'ün 6K mAh pili var 1 ve 1 saat 33 dakikada doluyor. Realme 7 çöpünün ise 5K mAh pili var ve 1 saat 4 dakikada doluyor. Ufak bir matematik yaparsanız anlarsınız, X3 aslında daha hızlı şarj olacaktır.
Ek olarak şarj süresine bakarak telefonları kıyaslıyorsunuz, ne diyeyim.
Tüm gün sizler gibiler ile uğraşmak zorunda mıyız?Hocam neden işinize geleni cevaplıyorsunuz sadece?
Tüm gün sizler gibiler ile uğraşmak zorunda mıyız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.