Xiaomi Redmi Note 9S "numara kaydedilemedi" hatası

DnzCgn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 - İ5 13400F - Zotac Rtx 4060 Ti 8gb - G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz (X2) - Gigabyte H610M H V2 - Crucial P5 Plus - Rampage Carisma Mesh 650W

Monitör:165Hz 1 Ms 2K
Klavye: SUMMONER5C-BKCTR

2 - Excalibur G911 - i7 11800H - Rtx 3060 - Kioxia Exceria G2 1TB - 16gb 3200 Mhz Ram
Meslek
Junior Dev.
Merhabalar bende Xiaomi Redmi Note 9S var ve ben numara kaydetmeye çalıştığımda numara kaydedilmedi diyor. Nasıl çözebilirim acaba?

Ben de Note 10 Pro'da aynı sorunla karşılaşmıştım. Sanırım telefon değişikliği yaptın.
SIM kartın rehberi dolmuş olabilir (Genelde rehber aktarılırken kolaylık olsun diye SIM karta aktarılıyor.). Kaydetme seçeneğinde SIM yazan yere tıklayıp başka bir seçeneği denersen sorunun çözülür diye düşünüyorum.

Bende maile kaydedince düzelmişti.

Bende maile kaydetme çıkmıyor.

SIM kartın rehberi dolmuş olabilir (genelde rehber aktarılırken kolaylık olsun diye SIM karta aktarılıyor.). Kaydetme seçeneğinde SIM yazan yere tıklayıp başka bir seçeneği denersen sorunun çözülür diye düşünüyorum.

Yazmıyor nasıl maile kaydedeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kişi ekleye basınca Ad yazan kısmın üstünde "ŞURAYA KAYDET" diye bir bölüm var ve yeşil renkte SIM yazıyordur. O SIM yazan yere tıkla. Diğer seçenekler gelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı