Xiaomi vs Samsung

Bizzat babamda Redmi 8A kullanıyor. Gayette memnun zaten fazla birşey beklememek gerekiyor fiyatından dolayı. 1000 TL civarında almıştık. Bende de Redmi 6A vardı ama biraz benim hatam sayesinde bozuldu. Ancak garantide değişim ile 7A verdiler. Ben gayet memnunum. Sık sık güncellemesini de almakta. F/P olarak Xiaomi derim. Zaten etrafımdaki arkadaşlarım olsun tanıdıklarım hep Xiaomi kullanıyor ve memnunlar yani.

Bizzat babamda Redmi 8A kullanıyor. Gayette memnun zaten fazla birşey beklememek gerekiyor fiyatından dolayı. 1000 TL civarında almıştık. Bende de Redmi 6A vardı ama biraz benim hatam sayesinde bozuldu. Ancak garantide değişim ile 7A verdiler. Ben gayet memnunum. Sık sık güncellemesini de almakta. F/P olarak Xiaomi derim. Zaten etrafımdaki arkadaşlarım olsun tanıdıklarım hep Xiaomi kullanıyor ve memnunlar yani.
Babanız ne zamandır kullanıyor. Denildiği gibi problemleri var mı?

Babanız ne zamandır kullanıyor. Denildiği gibi problemleri var mı?
5-6 aydır kullanmakta. Hiçbir sıkıntısını görmedik şuana kadar. Bir tek kendi telefonum olan Redmi 6A'nın sıkıntısı oldu o da güncellemeyi indirirken internetin kopup durması sonucu yanlış veya eksik indirmesi sonucu açılmama sorunu oldu. 2 ay garantide kaldı ve bana üst modeli olan Redmi 7A verildi. Ancak telefon benim şansıma mı artık bilmiyorum arızalı çıktı. Bir türlü ana ekran gelmiyordu. Bunun sonucu tekrar değişim ile siyah renkli Redmi 7A ve de 32 GB olan sürümüne sahip oldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı