Xiaomi Wi-Fi Pro kurulum hatası

osmankrcr72

Decipat
Katılım
31 Mayıs 2019
Mesajlar
1.525
Çözümler
6
Merhabalar,
Xiaomi Wi-Fi Pro'yu geçen sene almıştım. Mi Home uygulamasından kurulum yaparken hata veriyordu ama yine de yeni bir ağ oluşturuyordu ve ağa bağlanıp kullanabiliyorduk. Az önce prizden çıkardım ve başka yere taktım. Yine aynı şekilde kurulum hatası veriyor ama yeni bir ağ oluşturmuyor. Kurarken 3 bölüm var. 2 tanesi tik oluyor sonuncusu hata veriyor. Cevaplarınız için teşekkürler.
 

Ali Pınar

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
3.004
Makaleler
1
Çözümler
29
Yer
s
Kurulum yaparken önce modeme yakın bir yerde kurulum yapın, tecrübeyle sabit. Kurulum tamamlandığında başka yere takabilirsiniz.
Bir de kurulum yapmadan önce prize takın, reset tuşuna 5 saniye basılı tutun. Yeniden turuncu yanmaya başlayınca uygulamadan tarama yapın.
 
KS
osmankrcr72

osmankrcr72

Decipat
Katılım
31 Mayıs 2019
Mesajlar
1.525
Çözümler
6
Kurulum yaparken önce modeme yakın bir yerde kurulum yapın, tecrübeyle sabit. Kurulum tamamlandığında başka yere takabilirsiniz.
Bir de kurulum yapmadan önce prize takın, reset tuşuna 5 saniye basılı tutun. Yeniden turuncu yanmaya başlayınca uygulamadan tarama yapın.
Modeme yakın yerde denedim. Bir kaç kere de reset attım ama olmuyor.
 
KS
osmankrcr72

osmankrcr72

Decipat
Katılım
31 Mayıs 2019
Mesajlar
1.525
Çözümler
6
Hocam ben o sorunu yaşadığımda sürekli deneyerek çözmüştüm. Uygulamadan cihazı silip tekrardan kurulum yapıyorsunuz değil mi?
Evet hocam. 4-5 kere cihazı kaldırıp reset atıp denedim.
Cihaz ağa bağlanıyor kısmında sorun çıkıyor sizde de o kısımda mı sorun çıkıyordu ?
 

galipp

Yoctopat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
1
Evet hocam. 4-5 kere cihazı kaldırıp reset atıp denedim.
Cihaz ağa bağlanıyor kısmında sorun çıkıyor sizde de o kısımda mı sorun çıkıyordu?

Sorunu nasıl çözdünüz bende de aynısı oluyor her şey denedim olmuyor. İki tık yeşil oluyor üçüncü tıkta cihaz ağa bağlanamadı diyor.
 
KS
osmankrcr72

osmankrcr72

Decipat
Katılım
31 Mayıs 2019
Mesajlar
1.525
Çözümler
6
Sorunu nasıl çözdünüz bende de aynısı oluyor her şey denedim olmuyor. İki tık yeşil oluyor üçüncü tıkta cihaz ağa bağlanamadı diyor.
Çözemedim zaten. :)
 
Yukarı