Xiaomi Wowstick 1P Elektrikli Tornavida İncelemesi

Merhabalar, bu incelemenin konusu Xiaomi Wowstick 1P. Birkaç bilgisayar parçası montajı ve evde gündelik işleri halletmek için aldım. N11 üzerinden 180 TL'ye aldım ve elime 3 iş günü içerisinde geldi.
Ürün linki: Wowstick 1P

Öncelikle kutulama çok güzel. Tornavida, uçlar hatta taşıma çantası için bile bir kutu koymuşlar.

Kutu içeriği şu şekilde:

Tornavidanın kendisine ve uçlara bakacak olursak malzeme olarak gerçekten fiyatına göre yüksek kaliteli materyal kullanılmış. Uzun yıllar götürecek gibi duruyor.

Tasarım olarak ise gayet sade ve şık. Zaten az çok bu tip işlere meraklı iseniz bu ürünü illa ki görmüşsünüzdür. Açık gri ve piano black karışımı bir tasarımı var. 1P modeli AAA pil ile çalışıyor. Bu aslında uzun ömürlülük için bir artı. Şarjı tornavidalarda içindeki bataryanın ömrü bittiğinde alet de çöp oluyor. Ancak pilli aletlerde böyle bir durum söz konusu değil. Sürekli pil değiştirmek istemeyenler benim yaptığım gibi şarjlı pil alabilirler.

Ürünü yaklaşık yarım saat test amaçlı kullandım. Piller hala ilk taktığım gibi performans veriyor. Kullanım süresi hiç fena değil.

Uçların kalitesi oldukça üst düzey. S2 alaşımlı çelikten üretilmişler ve ciddi anlamda zorlamama rağmen herhangi bir deformasyon gözlemlemedim. Ayrıca ürünün yanında ucun manyetizmasını arttırmak için ufak bir parça çıkıyor. Ucunu içinde gezdirdiğinizde ucun manyetik çekimi artıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dönüş hızı: 150 rpm
Tork: 0.12 N.m
Tornavida Malzemesi: Alüminyum
Uç malzemesi: S2 Alaşımlı Çelik
Uç tipleri: PH000, PH0, PH2, SL1.0, SL2.0, SL3.0, T5, T6, T8, P2 (*0,8), P5 (*1,2), P6 (*1,5), H2.5, H3.0, S0, Δ3.0, Y0.6, Y2.5, U3.0, 0.8

Kısaca söyleyecek olursak fiyatını hak ettiğini söyleyebilirim. Uzun ömürlü bir ürün olacağına inanıyorum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

NOT: Kimi yerde cihazın torku zayıf denmiş ancak bana fazlasıyla yeterli geldi. Hatta biraz zorlarsanız vidayı aşındırabilir.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler

Hayırlı olsun. Aynı ürünü tam set halinde Aliexpress'ten aldm. 300 TL gibi bir rakam ödedim, fiyatını fazlasıyla hak eden bir ürün. Güle güle kullanınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…