Xigmatek Assasin...

Pazar günü ekran kartı almak üzere Vatan mağazasına gittiğimde neredeyse her sistem tavsiyesine eklediğim bu kasanın açık halini gördüm ve cebimdeki 6-7 senelik telefonumla 3 adet fotoğrafını çektim. Bütün siyah kasalar içinde tek beyaz kasaydı ve bu yakışıklı kasa oldukça dikkat çekiyordu.

vcsw1.jpg

vcsyy.jpg

vcszy.jpg

Gördüğünüz gibi kablo yönetimine sahip, disk yuvaları oldukça kullanışlı, görünüş bakımından çok hoş ve içinde 700W 80+ güç kaynağıyla birlikte geliyor. Fiyatı ise gayet alınabilir seviyede. Özetle, bu kasayı almayı düşünenlere ve yeni sistem toplayacaklara fikir olması için açtığım bu konuda bu kasayı kesinlikle tavsiye ediyorum.

2000 TL'lik sistemde 120 GB SSD belki olabilir ama 700 TL ekran kartına da 600 TL SSD saçma bence.
Abi düşük bütçeli oyun sistemlerinde 120GB SSD'nin fiyatı (yaklaşık olarak 220-260₺) ne kadar çok değişim yaratır sende biliyorsun.
Örneğin FX-8350 ve GTX770 alacakken SSD'yi kaldırır ve işlemciyi FX-8320 yaparsan al sana R9 290 bütçesi. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00