Xigmatek Beast 4X Rainbow kasa nasıldır?

Benim rgb /renk değişimiyle aslında hiç işim yok ,rgb ler yanmasa benım için daha iyi olur. Benim tek bilmek istediğim fan ve psu sesi rahatsızlık verecek düzeyde sesli mi çalışmaktadır ?

Xigmatek markasının fan kitini kullanmıştım. Büyük ihtimal kasasının kontrolcüsünde de fan hız ayarı yoktur. Yüksek ayarda sesli çalışıyorlar.

sizin kasanızda psu nun ve fanın ses durumu nasıl ? ben kasayı aldım ancak dıger parcaları toplamadım. fanlar ve psu gürültülü ise iade edeyim kasayı
Anakartımın PCIe_1 slotunda sorun çıktığı için anakartı geri gönderdim, yani kasa aktif değil şu an için. 1-2 gün kullanma şansım oldu onda da fan seslerine çok dikkat etmedim açıkcası. Yakın zamanda anakartı gönderirlerse tekrar yorum yaparım. Bunun dışında, kasayı araştırırken fanların tek başına ideal/sessiz çalıştığını ama 4 fan birleşince sesin biraz arttığından bahsetmişlerdi. Fan kontrolcüsü de olmadığı için çok sessiz bir kasa beklemeyin.

Fanlar sesli, tam hızda çalışan tüm fanlar seslidir. Voltaj düşürücü adaptör ile kullanırsanız güzel olabilir.

O tarz bir adaptör önerebilir misiniz molex fanlar için? Bende de var Beast kasa. Baya gürültülü çalışıyor fanlar.
onu kendin yapacaksın ya da elektrikçiye gideceksin. Fan kontrolcüsü satılıyor 50 tl ye 2. el o da aynı şekilde voltaj ayarı yapıyor. Kabloya direnç takınca gelen voltaj düşüyor mantığı bu.

onu kendin yapacaksın ya da elektrikçiye gideceksin. Fan kontrolcüsü satılıyor 50 tl ye 2. el o da aynı şekilde voltaj ayarı yapıyor. Kabloya direnç takınca gelen voltaj düşüyor mantığı bu.
Ben fanlara zarar vermeden ne yapabilirim onu düşünüyorum. Bahsettiğiniz kontrolcüyü yollayabilir misiniz?

Ben fanlara zarar vermeden ne yapabilirim onu düşünüyorum. Bahsettiğiniz kontrolcüyü yollayabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde yapılıyor.

Xigmatek Beast RGB kasadan bende de var. Kasanın üst kısmındaki bi tuşa fan kablosu gidiyor. O kabloyu fan kontrolcü alıp ona taksak kontrol edebilir miyiz acaba diye düşünüyorum. Olmadı kasayla birlikte gelen bütün fanları söküp yerine başka fanlar takıcam. Gürültüsü sinirlerimi bozuyor. Ben bi de işlemci soğutucu olarak Xigmatek Windpower 1266 satın aldım ve onun da renklerini kontrol edemiyormuşum :mad: Kasanın içi pavyon gibi ama senkronize çalışmıyor.

Xigmatek Beast RGB kasadan bende de var. Kasanın üst kısmındaki bi tuşa fan kablosu gidiyor. O kabloyu fan kontrolcü alıp ona taksak kontrol edebilir miyiz acaba diye düşünüyorum. Olmadı kasayla birlikte gelen bütün fanları söküp yerine başka fanlar takıcam. Gürültüsü sinirlerimi bozuyor. Ben bi de işlemci soğutucu olarak Xigmatek Windpower 1266 satın aldım ve onun da renklerini kontrol edemiyormuşum :mad: Kasanın içi pavyon gibi ama senkronize çalışmıyor.

Fanların gürültüsü hakikaten sinir bozucu. Denk gelirse bende pwm destekli sessiz bir set almayı düşünüyorum. Xigmatek bazı konularda saçmalamış. Güzel kasaya yazık etmiş. Bu arada direk PSU ya bağlı olduğundan bu fanlara kontrolcü bağlayamıyoruz maalesef. Bir çözüm bulursanız yazın mutlaka
Ön kısmı ızgaralı güzel hava alıyor. Stok fanları çıkardım yerine arctic p12 pwm fan taktım. Stok fan tam hız çalışıyordu o yüzden sesine tahammül edemedim. Ryzen 5 3600 işlemcim boşta 39 derece, rx 5700 blower fanlı ekran kartım 40 derece. Havalandırması iyi bence. Cam temperli, işlemci soğutucu bloğu 158mm. Tower CPU soğutuculara uygun değil. Ayrıca psu yük altında sesli çalışıyordu bende gittim Corsair rm650x PSU aldım. Sadece kasa olarak güzel ama fan ve PSU kötü.

Merhaba. Beast kasa için şu CPU soğutucusunu almayı düşünüyorum ama emin olamadım uyar mı. Bu konuda yorumunuz nedir? Kasa detaylarında 158mm boşluk olduğu yazıyor fan için. Arctic fan detaylarında da 157mm yüksekliğinde olduğunu yazmışlar fanın. Ne yapsam bilemedim.

Arctic Freezer 34: Freezer 34 | Tower CPU Cooler with 120 mm P-Series Fan for AMD / Intel CPU | ARCTIC

Bu arada Arctic P12 PWM olan ve olmayan modelleri mi var? Fiyatları uygun geldi. Bende kasanın sesinden çok rahatsızım. PSU'yu mu değiştirmek gerekecek ne.

Son düzenleme:
Ön kısmı ızgaralı güzel hava alıyor. Stok fanları çıkardım yerine arctic p12 pwm fan taktım. Stok fan tam hız çalışıyordu o yüzden sesine tahammül edemedim. Ryzen 5 3600 işlemcim boşta 39 derece, rx 5700 blower fanlı ekran kartım 40 derece. Havalandırması iyi bence. Cam temperli, işlemci soğutucu bloğu 158mm. Tower CPU soğutuculara uygun değil. Ayrıca psu yük altında sesli çalışıyordu bende gittim Corsair rm650x PSU aldım. Sadece kasa olarak güzel ama fan ve PSU kötü.
Ön kapağı nasıl çıkardığınızı sorabilir miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı