Xigmatek PSU kötü mü?

Zivagusv2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben son günlerde kendime yeni bir sistem dizdim. RTX 3090 ekran kartı, 5950X işlemci ve X570s anakart ana bileşenleri. PSU olarak Xigmatek'in xfp 80 Plus Platinum 1200W modelini almıştım ancak danıştığım birkaç kişi Xigmatek'ten uzak dur berbat elinde patlamasın tarzı şeyler söyledi. Şimdi benim bunu değişmem mi gerekecek? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Elimde boşta duran bir tane var, birçok marka PSU denedim, Xigmatek bana çok basit geliyor, gerek parça kalitesi olsun gerek tasarımı olsun, kötü diyemem ama sanki birçok teknolojiden mahrum gibi hissettiriyor, içindeki devreler bile bir garip, Thermaltake ve NZXT'nin PSU'larını çok beğeniyorum. Aldığın PSU'nun bir sorun yapıcağını sanmıyorum ama yük altında ara ara kontrol etmende fayda olabilir.

Elimde boşta duran bir tane var, birçok marka PSU denedim, Xigmatek bana çok basit geliyor, gerek parça kalitesi olsun gerek tasarımı olsun, kötü diyemem ama sanki birçok teknolojiden mahrum gibi hissettiriyor, içindeki devreler bile bir garip, Thermaltake ve NZXT'nin PSU'larını çok beğeniyorum. Aldığın PSU'nun bir sorun yapıcağını sanmıyorum ama yük altında ara ara kontrol etmende fayda olabilir.

Corsair HX1000 ile değişmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı