Xigmatek Shockwave vs Xigmatek Assasin

Shockvawe ile Assassin arasında pek fark gözlemleyemedim fakat ikisinin de hac yapısı oldukça ince. Plastiğe oldukça fazla yer verilmiş. Gerçi Assassin de pek kaliteli değil maalesef.

Seçim doğru, fiyatına göre harika ürün. Sonuçta kasa ile olimpiyatlara katılmayacaksın.

Shockwave kasa 320mm VGA uzunluğuna destek veriyor.

Shockwave kasasının üst tarafında 120mm kasa fanları geliyor, sürekli hava soğutma ile resimleri var. Sıvı soğutma ile resimlerini bulamadım, riske girme derim.
160mm hava soğutmaları destekliyor bu arada.

Fakat neden siz kasa içine sıvı soğutma istiyorsunuz? Ne tür iş yapacaksınız ki? Alın bir düzgün hava soğutma gitsin yahu.

Sıvı soğutma düşüncenizi kafanızdan atın diyorum ben. Alacaksanız 120mm fanlı bir sıvı soğutma alın, onu da kasanın arka tarafına yerleştirin. Zaten üst tarafta 120mm fanlar size eşlik edecek.

@Silinen üye, ileride parça değiştirirsem lazım olur diye düşünmüştüm?

Birde 240 mm sıvı soğutma takamamaktan başka bir kötü yanı var mı diğer kasaya göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Shockwave kasa 320mm VGA uzunluğuna destek veriyor.

Shockwave kasasının üst tarafında 120mm kasa fanları geliyor, sürekli hava soğutma ile resimleri var. Sıvı soğutma ile resimlerini bulamadım, riske girme derim.
160mm hava soğutmaları destekliyor bu arada.

Fakat neden siz kasa içine sıvı soğutma istiyorsunuz? Ne tür iş yapacaksınız ki? Alın bir düzgün hava soğutma gitsin yahu.

Sıvı soğutma düşüncenizi kafanızdan atın diyorum ben. Alacaksanız 120mm fanlı bir sıvı soğutma alın, onu da kasanın arka tarafına yerleştirin. Zaten üst tarafta 120mm fanlar size eşlik edecek.
Su soğutma takılabilir ama yine de Assasins daha iyi. Hem içi aynı zaten Assasin toz filtresi var başka dış görünüş Assasin daha iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı