Note 9 daha iyi olacaktır. Biz de Note 8 3/32 yerine Note 9 3/64 almıştık. Tasarım, batarya ve hafıza olarak Note 9 biraz daha iyi.Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 ( 64 GB ) almak için gittim fakat Redmi Note 9 ( 128 GB ) 50TL farkla alınabiliyordu alayım mı?
Note 9 daha iyi olacaktır. Biz de Note 8 3/32 yerine Note 9 3/64 almıştık. Tasarım, batarya ve hafıza olarak Note 9 biraz daha iyi.
Note 9 modelinde 64GB modelde 3GB RAM var. 4GB RAM 128GB hafızalı modelde bulunuyor.3GB RAM yok hepsi 4 GB.
Note 9 modelinde 64 GB modelde 3GB RAM var. 4 GB RAM 128 GB hafızalı modelde bulunuyor.
Bütçe varsa bence Note 9S almaya çalış. İşlemci olarak çok daha iyi bir cihaz. Ağır oyunları oynamak gibi bir derdin yoksa doğrudan Redmi Note 9 4/128 alıp geç derim.Evet haklısın ben 128 alacağım zaten Redmi Note 8'de hepsi 4 GB RAM'li.
Poco m3 türkiyeye gelmesini bekleyebilirsin. Çok iyi telefon.Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 ( 64 GB ) almak için gittim fakat Redmi Note 9 ( 128 GB ) 50TL farkla alınabiliyordu alayım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.